Success for MacManiac during Labelexpo 2019 - Rask (Creavit NV)

On Labelexpo 2019 MacManiac has sold the latest Color-accurate mock-up creation solution to customer Rask (Creavit NV) – Belgium. This solution driven by GMG ColorProof and GMG OpenColor on a Epson SC-S80600 printer enables accurate and reproducible proofs on JetComp media close to package production substrates. Marc van Passen (operations manager Rask) and Corné van der Velden (commercial director MacManiac) are very happy with the partnership and installation will start immediately after the Labelexpo.

Adobe adviseert: installeer Catalina nog niet op je Mac! Buggy

Niet iedereen is even blij met de grote Catalina-update voor macOS. Photoshop en Lightroom draaien door allerlei bugs zo slecht op de nieuwe software, dat Adobe adviseert om te wachten met upgraden.

Ook Enfocus adviseert dit te doen.

Consistente merkkleuren?

Betrouwbaarheid, kwaliteit en consistentie zijn essentieel wanneer u kleur professioneel gebruikt. Van de experts in prepress tot degenen die succesvolle drukkerijen beheren. 

Van creatieve professionals in toonaangevende bureaus tot de beslissers van ‘s werelds topmerken. Van professionals in de verpakkingsindustrie tot de mensen die het realiseren in grote uitgeverijen. 

Ze vertrouwen allemaal op en hebben de innovatieve, bekroonde GMG-oplossingen voor kleurbeheer voor proofing, verpakking, productie en creatie nodig om hun kleurenoutput te stroomlijnen, vereenvoudigen, maximaliseren en stabiliseren.

TRENDING

CASE STUDIES

Voorspelbare kleurproeven met GMG OpenColor technologie
DSN investeert in Epson SC-S80600 i.c.m. GMG OpenColor
Steurs creëert perfecte kleuren dankzij Epson en GMG
Athena Graphics kiest voor de flexibele GMG ColorPlugin
EmdeJong kiest groeps breed voor GMG ColorProof en Epson
FroQ breidt dienstverlening uit met Roland vSi-300 voor mockups

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

" Het is prettig werken met mensen die onze taal spreken als het gaat over lithografische kwesties. Als ik een vraag voorleg wordt die altijd meteen opgepakt en we zijn echt niet de gemakkelijkste klant voor MacManiac want de lat ligt hier gewoon hoog. We komen er samen altijd uit"

folkert-naeff
Folkert Naeff
Color Expert FroQ
"OpenColor is een essentiële schakel en niet alleen voor het het maken van kleurproeven. Het stuurt de kleurseparatie aan in de eigen prepress workflow van de Hybrid software. OpenColor sluit ook aan op de werkwijze van PantoneLIVE, dat door sommige klanten wordt ingezet om de consistentie in huisstijlkleuren te optimaliseren."
joachim-de-bue-color-technics-manager-dsn
Joachim de Bue
Color Technics Manager DSN
"MacManiac is een fullserviceprovider voor de grafische industrie en specialist in colormanagement. Wij zijn specialisten in het bedrukken van verpakkingsmateriaal en om dat zo goed mogelijk te doen, omringen wij ons met partners zoals MacManiac die uitblinken in hun vakgebied"

marc van passen - rask
Mac van Passen
Operations Manager Rask
"Na de bètatest was de aankoop en installatie van de GMG ColorPlugin op elke computer van onze Photoshop-operatoren een koud kunstje. De beeldverwerking loopt nu veel vlotter dan vroeger. Zowel de tijd die aan de taken wordt besteed als het aantal interne goedkeuringen zijn aanzienlijk gedaald. De investering betaalde zich al heel snel terug"
johan-heyrick
Johan Heyrick
Proofing Specialist Athena Graphics

GREEP UIT ONZE KLANTEN