Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wereldwijde primeur Macmaniac

Dankzij de innovatieve technologie van GMG timmert MacManiac al jarenlang succesvol aan de weg met systemen voor digitale contract proeven. Inkjet printers met inkten op waterbasis zijn hiervoor vanwege het grote kleurbereik, betrouwbaarheid en stabiliteit een logische keuze.
GMG contract proeven worden bijna altijd op nauwkeurig geselecteerd inkjet papier geprint maar uit de verpakkingswereld wordt de vraag naar proeven op flexibele, metallic substraten alsmede karton steeds luider.

GMG Packaging Mockup

Om hieraan te kunnen voldoen kunnen wij u met gepaste trots meedelen dat MacManiac als eerste wereldwijd de nieuwe GMG Packaging Mockup oplossing i.c.m. de Epson SureColor SC-S80600 in haar showroom heeft staan.

De printer wordt aangestuurd door de contone proofing oplossing van GMG in combinatie met haar zeer innovatieve OpenColor technologie.
Flexibiliteit, kleurechtheid en correcte simulatie van overprint staan in deze voorop.

Epson SureColor SC-S80600

De Epson SureColor SC-S80600 is een 10-kleuren eco-solvent printer met een zeer groot kleurbereik (dankzij de extra inkten oranje en rood). Tevens beschikt de printer over een wisselbare mogelijkheid tot een metallic of witte inkt.
Gebundeld met de JetComp Films substraten, waar MacManiac voor de Europese markt distributeur van is, zijn wij van mening dat we iets unieks in handen hebben voor de verpakkings- en label markt.

Naast het kunnen maken van proeven op substraten die beter aansluiten op de originele substraten waarop wordt gedrukt, is het kunnen produceren van betaalbare en kleurechte mockup’s / prototypes een logische vervolgstap.

“De beta zit in de afrondende fase maar we kunnen niet wachten om hier actief de markt mee op te gaan”, zegt Corné van der Velden, commercieel directeur en colormanagement-adviseur van MacManiac.

Afspraak

We zijn op dit moment nog druk bezig met het afstemmen van de vele JetComp substraten, maar we bieden nu al de mogelijkheid aan onze klanten om een afspraak te maken om geheel vrijblijvend in onze showroom geïnformeerd te worden over deze nieuwe oplossing. Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met Corné van der Velden, tel. 0031 (0)76 5044044, mail: corne@macmaniac.nl

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.