Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Uw normlicht voldoet aan nieuwste standaard?

Nieuwste Normlicht Standaard

De nieuwe Fogra 51/52 standaard in proofing stelt hogere eisen aan uw normlicht systemen.
Het is daarom goed om hier eens door een deskundige naar te laten kijken. Immers, een drukproef kan pas écht worden getoetst wanneer ook het licht in orde is.
De nieuwe Fogra 51/52 standaard in proofing stelt hogere eisen aan uw normlicht systemen. Het is daarom goed om hier eens door een deskundige naar te laten kijken.

Immers, een drukproef kan pas écht worden getoetst wanneer ook het licht in orde is. Correct normlicht is niet enkel een kwestie van de goede lampen, hier komt heel wat meer bij kijken. Onze ervaring is dat veel gebruikers van normlicht binnen hun productieomgeving nog niet voldoen aan de laatste ISO 3664:2009 standaard. Gebruik van deze norm biedt u de onderstaande voordelen:

• Betere zichtbaarheid van OBA’s (Optische witmakers)
• Een hogere UV component dankzij verbeterde lampen
• Betere benadering van daglicht en D50/2 meetinstrumenten

MacManiac ontzorgt

Graag maken wij met u een afspraak voor een controlebezoek op uw locatie. U ontvangt dan van elk normlicht-systeem dat u in huis heeft een rapport inclusief een advies t.a.v. de inzetbaarheid van dit systeem en/of de aanpassingen die nodig zijn.

De kosten

Voor de controle van uw eerste systeem rekenen wij € 250,- incl. rapportage. Voor elk volgend systeem wordt slechts € 100,- gerekend.

Planning

De normlicht-controle tour vindt plaats in november en december 2016. Indien u hieraan wenst deel te nemen ontvangen wij graag uw aanmelding via onderstaand formulier. Wij nemen u dan op in onze planning en krijgt dan ca. een week van te voren de aankondiging van het aan u geplande bezoek. Dankzij deze werkwijze kunnen we deze controles efficiënt verzorgen en hoeven geen voorrijkosten te worden berekend.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.