Tecco Media

TECCO is inmiddels wereldwijd een bekende naam in de digitale print wereld. Ze zijn gespecialiseerd in het coaten en converteren van papier. Vanwege de hoge kwaliteitseisen staan zij garant voor de beste inkjet en laser media van een zeer uitgebreid assortiment.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Download RGB ICC media profielen van Tecco

Voor Nederland is MacManiac officieel distributeur van de gehele TECCO papierlijn. Deze lijn bestaat onder andere uit:

  • TECCO:Paper PHOTO
  • TECCO:Paper LASER
  • TECCO:Paper PRODUCTION
  • TECCO:Paper LFP

TECCO is inmiddels wereldwijd een bekende naam in de digitale print wereld.

Ze zijn gespecialiseerd in het coaten en converteren van papier. Vanwege de hoge kwaliteitseisen staan zij garant voor de beste inkjet en laser media van een zeer uitgebreid assortiment.

TECCO:Paper PHOTO lijn: is onderverdeeld in 3 categorieën, namelijk de Photo Professional Portrait, Photo Photographers selection en Photo FineArt.

Deze papierlijn is geschikt voor alle type inkjetprinter van bijvoorbeeld Epson, HP en Canon. Hoogwaardige RGB ICC profielen zijn gratis te downloaden (www.tecco-photo.de)
U print dus snel en eenvoudig de mooiste fotoprint op uw inktjetprinter met TECCO papier.

TECCO:Paper PRODUCTION lijn: is een aanvullende lijn met verschillende soorten inktjet media welke zowel voor creatieven, fotografen, alsook drukkerijen en reclamebureaus interessante media bevat. Vinyl, textiel, banner materiaal, poster papier, film,…. Deze papierlijn wordt jaarlijks aangevuld met nieuwe media.

TECCO:Paper LASER lijn: is tenslotte de laatste lijn om de klanten met een laserprinter te dienen. Deze lijn bestaat uit een groot assortiment met zelfs ook een papiersoort wat voldoet aan ISO genormeerde Fogra eisen.

TECCO:LFP lijn: ons NIEUWE assortiment voor grootformaatprinters

  • Echte solvent- en eco-solventprinten is de standaard geworden in POS-reclame vanwege de duurzaamheid in combinatie met de hoge afdrukkwaliteit.
  • Daarom lanceert TECCO nu het TECCO: PAPER LFP-mediabereik – speciaal ontwikkeld voor Eco-Solvent-, Mild-Solvent- en True-Solvent-printers. Daarnaast zijn onze professionele LFP-producten ook geschikt voor Latex- en UV-printers.
  • Het TECCO: PAPER LFP-mediabereik is op maat gemaakt voor verschillende binnen- en buitentoepassingen zoals POS-marketing, banners, posters, beurzen en zelfs afdrukken van fijne kunst.
  • De TECCO: PAPER LFP-media zijn beschikbaar op rollen van 24 “tot 64”.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.