Stock&Roll

De observatie van de werkmethoden en de behandeling van grootformaat-rollen bracht ons ertoe om na te denken over nieuwe oplossingen. Stock & Roll biedt een echt antwoord op groot formaat print bedrijven door innovatieve producten aan te bieden voor het transport en de opslag van mediarollen. Met Stock & Roll zijn uw rollen schoon en beschermd, beter opgeslagen, beter beheerd en gemakkelijk te hanteren.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ja ook wij hadden de grootste problemen om onze showroom netjes te houden en de juiste papier rollen weer in goede staat terug te vinden wanneer we ze nodig hebben.

Stock & Roll biedt hier echt antwoord op door innovatieve producten aan te bieden voor het transport en de opslag van grootformaat rollen. 

Met Stock & Roll zijn uw rollen schoon en beschermd, beter opgeslagen, beter beheerd en gemakkelijk te hanteren.

Voor meer info kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling verkoop nummer: 076-5044044 of mail naar: verkoop@macmaniac.nl

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.