Roland inkten: ECO-Solvent en UV(-S)

Alle inkten van Roland zijn verpakt in veilige cartridges waardoor geknoei wordt vermeden. Ze zijn goedgekeurd voor gebruik in standaard shopomgevingen indien er volgens de richtlijnen van de onderneming mee wordt omgegaan. En allemaal leveren ze de legendarische Roland kwaliteit voor geweldige prints die jaren meegaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
MacManiac levert de Roland inkten voor de VSi (ECO-Solvent) en de LEC (UV) serie printers

Het inktaanbod van Roland omvat formuleringen voor een waaier van toepassingen, van high-speed banners, signalisatie, labels en voertuigstickers tot giclée-kunstdrukken, backlits, verpakkingsprototypes en sublimatie.

Alle inkten van Roland zijn verpakt in veilige cartridges waardoor geknoei wordt vermeden. Ze zijn goedgekeurd voor gebruik in standaard shopomgevingen indien er volgens de richtlijnen van de onderneming mee wordt omgegaan. En allemaal leveren ze de legendarische Roland kwaliteit voor geweldige prints die jaren meegaan.

ECO-SOL MAX Inkten

 • Eco-solvent inkt voor VersaCAMM printers
 • Uitstekende printkwaliteit en kleurengamma
 • Uitstekende dekking, dichtheid en krasbestendigheid
 • Verkrijgbaar in CMYK, Lc, Lm, plus lichtzwart, metallic zilver en wit opties
 • GREENGUARD Gold-gecertificeerd

ECO-SOL MAX 3 is de nieuwe generatie van Roland DG’s gelauwerde eco-solventinkt. De inkt biedt een algemene betere prestatie met nog snellere droogtijden, grotere cassettes en een lagere prijs per ml inkt. Natuurlijk levert hij ook de betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid waarvoor ECO-SOL MAX van Roland gekend is.

Eco-Sol Max inkten zijn ontworpen voor gebruik met Roland-toestellen en bieden de volgende voordelen:

 • Snellere droogtijden voor meer productiviteit en winst
 • Water-, kras- en UV-bestendig met drie jaar duurzaamheid buiten
 • Hecht heel goed op een breed scala van ongecoate materialen
 • Vrijwel geurloos en vereist geen speciale ventilatie- of milieubescherming
ECO-SOL MAX is feller en scherper

ECO-SOL MAX inkten zijn inkten met een hoge dichtheid en een breder kleurengamma voor fellere kleuren met uitzonderlijk helder rood, groen en blauw. Zij verbeteren ook uw productie van afbeeldingen met heldere tekst en afbeeldingen met scherp gedefinieerde randen en vloeiende gradaties. Als u op zoek bent naar maximale impact in uw banners, signalisatie, decals en andere producten, is ECO-SOL MAX de ultieme oplossing.

Verdien handenvol geld met de ECO-SOL MAX metallic inkt

ECO-SOL MAX metallic zilver inkt heeft de prestigieuze DPI, EDP en Viscom awards gewonnen en is een absolute gamechanger voor uw bedrijf. Dit krachtige digitale printmiddel transformeert gewone afbeeldingen met zijn prachtige metallic kleuren en effecten die een hogere prijs waard zijn. Mensen zulen versteld staan.

ECO-SOL Max metallic inkten helpen uw bedrijf om zich te onderscheiden:

 • Print als steunkleur of combineer met CMYK om vrijwel elke metallic of parelachtige tint te creëren.
 • Sign- en graphics aanbieders kunnen gemiddeld 30% meer vragen voor premium metallic inktafbeeldingen
 • Groot aanbod van toepassingen - laat voertuigafbeeldingen schitteren of voeg elegantie toe aan verpakkingen en verkoopdisplays
Een onderlaag of kwaliteitsverbetering met ECO-SOL witte inkt

Met witte ECO-SOL MAX-inkt kunt u winstgevende nieuwe toepassingen voor uw bedrijf onderzoeken, printen op duidelijke en reflecterende media voor high-impact labels, prototypes, signalisatie voor ramen en meer. Witte ECO-SOL MAX voegt effecten en highlights toe aan teksten en afbeeldingen die zo opvallen op een druk winkelrek. Het kan ook worden afgedrukt als een onderlaag op CMYK-afbeeldingen om de printkwaliteit dramatisch te verbeteren. 

ECO-UV inkt

 • UV-LED uithardende inkt voor VersaUV printers
 • Zeer duurzaam en flexibel, hecht aan een groot scala van gecoate en ongecoate oppervlakken
 • Zonder VOC’s en volledig veilig wanneer uitgehard
 • Superieure kras- en alcoholbestendigheid
 • ECO-UV S kan tot 220 percent uitrekken

ECO-UV-inkt garandeert een ruim kleurgamma en een grote densiteit. De inkt blijft flexibel, zodat hij niet breekt als u het materiaal buigt of rekt. U kunt ECO-UV verkrijgen in cassettes van 220 ml en 500 ml* en in CMYK + wit + gloss (transparant). We raden aan deze inkt te gebruiken in combinatie met een afzuiging.

* Witte inkt is enkel verkrijgbaar in cassettes van 220 ml.

De nieuwe ECO-UV S formulering!

Bij ECO-UV kunnen gebruikers uit twee verschillende formuleringen kiezen. Original ECO-UV levert uitstekende prestaties voor toepassingen die een CMYK, witte en transparante laag nodig hebben. Als u alleen CMYK en witte inkt gebruikt (CMYK + Wit + Wit), kunt u zowel de originele ECO-UV als ECO-UV S kiezen voor extra flexibiliteit. ECO-UV S rekt tot 220 procent zonder tekenen van afpellen of scheuren, waardoor het ideaal is bij het printen op krimpverpakkingen en krimpfolies, verpakkingen van PET-flessen en voor vacuümgevormde toepassingen.

Bijzondere kenmerken
 • Geoptimaliseerd voor het VersaUVuithardingssysteem voor een perfecte uitharding bij alle printsnelheden
 • Zeer flexibel, waardoor het gerekt kan worden en op gebogen oppervlakken zonder scheuren aangebracht kan worden
 • Er zijn twee formuleringen beschikbaar:ECO-UV wordt aangeboden in CMYK, wit en transparant (alle VersaUV-modellen)
  Nieuw! ECO-UV S wordt aangeboden in CMYK en wit (enkel LEJ-640 en LEC-serie)
 • Kan tot 220 percent uitrekken
 • Superieure kras- en alcoholbestendigheid
 • Compatibiliteit met zowel gecoat als ongecoat materiaal
 • Unieke inktconfiguratie voor ongeëvenaarde mogelijkheden
 • Witte inkt met hoge dekking voor het printen van rijke, dichte kleuren op helder materiaal
 • Transparante laag voor highlights, speciale effecten, realistische texturen en een verbeterde duurzaamheid (alleen ECO-UV formulering)

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.