Epson inkjet media

Ontdek het grote media-assortiment van Epson voor binnen- en buitentoepassingen. Het uitgebreide assortiment afdrukmedia is afgestemd op de behoeften van kunstenaars, fotografen en printproductiespecialisten die hoogwaardige, duurzame en niet-verblekende afdrukken nodig hebben, naast flexibiliteit en snelle levering

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ruime keuze aan media van Epson

Ontdek het grote media-assortiment van Epson voor binnen- en buitentoepassingen. Het uitgebreide assortiment afdrukmedia is afgestemd op de behoeften van kunstenaars, fotografen en printproductiespecialisten die hoogwaardige, duurzame en niet-verblekende afdrukken nodig hebben, naast flexibiliteit en snelle levering.

Ongeacht of u adembenemende foto’s, kunstwerken, een brochure van een klant, een oprolbare banner, point-of-sale-materiaal, borden of een technische CAD-tekening moet afdrukken, Epson heeft de juiste media voor uw digitale afdrukvereisten. In naadloze combinatie met de professionele grafische en grootformaatprinters en watergebaseerde pigmentinkten van Epson, kunt u afbeeldingen steeds opnieuw met maximale precisie en uitzonderlijk nauwkeurige kleuren afdrukken.

Breng uw meest complexe ontwerpen, foto’s en illustraties tot leven met media en producten die zijn ontworpen om de beste combinatie voor hoogwaardige afdrukken te vormen.

Bel voor beschikbaarheid: +31 (0)76 5044044

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.