Epson HDX inkten voor SC-P series

Zorg altijd voor het meest hoogwaardige resultaat met diepte en intensiteit en profiteer van de meest nauwkeurige kleurenreproductie op de markt met deze professionele pigmentinkten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Uiteraard heeft MacManiac ook de inkten en maintenance tanks van andere generatie printers op voorraad:
 • Epson 4000
 • Epson x800 serie
 • Epson x880 serie
 • Epson x900 serie
 • Epson SC-S80600
 • Epson T3200

Kenmerken HDX inkten

 • Groot kleurbereik
 • Creëer optimale proefdrukken
 • Een hogere DMX bereiken
 • Nieuwe fotozwarte inkt
 • Nieuwe matzwarte inkt
 • Hoogste nauwkeurigheid
 • Duurzame resultaten
 • 350 en 700 ml verpakking

Zorg altijd voor het meest hoogwaardige resultaat met diepte en intensiteit en profiteer van de meest nauwkeurige kleurenreproductie op de markt met deze professionele pigment inkten.

Groot kleurbereik

UltraChrome HDX, dat met een violette of lichtgrijze inkt wordt geleverd, kan een zeer groot bereik aan levendige kleuren, diepe rijke zwarttinten en schaduwgebieden met zeer hoge dichtheid produceren.

Creëer optimale proefdrukken

Bespaar tijd en geld doordat u altijd direct het meest nauwkeurige resultaat verkrijgt. UltraChrome HDX is ideaal voor het maken van duurzame professionele foto's, afdrukken van kunstillustraties en nauwkeurige proefdrukken op diverse media.

Een hogere DMAX bereiken

Voor de Epson UltraChrome HDX-reeks zijn twee nieuwe inkten ontwikkeld met een veel hogere dichtheid van het pigment en een hoge optische dichtheid.

Nieuwe fotozwarte inkt

Onze nieuwe fotozwarte inkt heeft een pigmentconcentratie die 1,5 keer hoger is dan voor vergelijkbare eerdere inkten, waardoor zwarttinten met een veel hogere dichtheid kunnen worden bereikt. Hieronder ziet u een verticale vergelijking in alle secties.

Nieuwe matzwarte inkt

De nieuwe matzwarte inkt uit de UltraChrome HDX-technologie heeft een hogere pigmentdichtheid. Deze heeft hetzelfde aantal pigmenten als de Epson UltraChrome K3-inkt. Hieronder ziet u een weergave van een verticale vergelijking in alle secties.

Verminderde bronzing

Bronzing is verminderd voor cyaan en magenta, zodat nauwkeurigere kleuren kunnen worden samengesteld, met name in foto's die de menselijke huid en een blauwe hemel tonen.
Verminderde bronzing bereiken
De Epson UltraChrome HDX-inkt is ontwikkeld om het verschil in glans van kleuren uit te balanceren. Dit is een van de voornaamste oorzaken van bronzing.

De hoogste nauwkeurigheid

Er gaat een wereld aan mogelijkheden voor u open en u kunt fantastische proefdrukken produceren met de meest nauwkeurige kleuren op de markt1.

De inktset wordt geleverd met een optie voor lichtgrijze of violette inkt, zodat gebruikers over keuze beschikken voor de beoogde toepassing. Met de grijze inkt kunnen gebruikers 98% Pantone1-dekking verkrijgen, terwijl het spectrum met de violette inkt wordt verhoogd tot 99% dekking, de hoogste op de markt.

Duurzame resultaten

Het is belangrijk hoogwaardig resultaat te verkrijgen, maar we begrijpen ook dat gebruikers duurzame creaties willen. Daarom zijn UltraChrome HDX-inkten ontworpen met het oog op een lange levensduur. Prints op Premium Glossy Photo Paper (PGPP) kunnen zelfs langer dan 60 jaar meegaan.

Twee verschillende inktpatroonformaten verkrijgbaar

Om aan afdrukgangen van elke omvang te kunnen voldoen, zijn UltraChrome HDX-inkten verkrijgbaar in inktpatronen van 350 ml en 700 ml.

Epson inkten

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.