Supplies

Iedereen die met digitaal beeldmateriaal werkt of te maken heeft kent het probleem: De kleuren die je op je beeldscherm ziet komen niet overeen met de kleuren die uit je printer komen. Als je daarna het bestand elders laat printen of drukken zijn de kleuren weer anders.

Media

Als u media nodig hebt voor het dagelijks afdrukken van gecertificeerde proeven, prototypes, ontwerpen, tekeningen, foto’s of presentaties dan bent u bij MacManiac aan het juiste adres.

Inkt

Naast het kiezen van het juiste media zijn inkten evenzo belangrijk. MacManiac heeft voor alle printers in haar assortiment een ruime voorraad inkt. De inkten liggen hier nooit lang op de plank waardoor u er gerust op kunt zijn dat de houdbaarheidsdatum van de inkten gemaximaliseerd zijn.

De selectie van de juiste inkt en grootformaat media-opties kan complex en overweldigend lijken. Voor gepersonaliseerde begeleiding bij het kiezen van de juiste inkt en het juiste grootformaat media voor uw printer, bel ons op +31(0)76 5044044. We leveren al geruime tijd inkt en grootformaat media en begrijpen hoe belangrijk deskundige hulp is.