Service & diensten

Hightech producten en dito oplossingen. U heeft er weinig aan wanneer daar niet óók de juiste services bij geleverd kunnen worden. Daarover bij MacManiac geen zorgen!

MacManiac biedt:

Professionele installatie- en implementatiediensten, doeltreffende en adequate dagelijkse ondersteuning, onsite support bij calamiteiten, periodiek preventief systeembeheer voor uw IT-infrastructuur én de mogelijkheid van gegarandeerde uptime van workstations en servers.

On top verzorgt MacManiac een doorlopend trainingsprogramma gericht op de grafische gebruiker en de populaire Adobe Creative Suite producten.

Meer over dit alles, de werkwijze en de kosten vindt u overzichtelijk uitgesplitst met behulp van de knoppen in de linker kolom.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.