Roland VSi-series

De VersaCAMM VSi-serie printers biedt bedrijven alles wat nodig is om elk denkbare printtaak uit te voeren. De printkwaliteit is uitzonderlijk, met vergulde printtechnologie en hoogwaardige ECO-SOL MAX-inkten, en een keuze uit witte, metallic en licht zwarte inkt. Geïntegreerd contoursnijden is voor een gestroomlijnd productieproces heel eenvoudig.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Nu in combinatie met GMG ColorProof en JetComp media voor flexibel media proofing​

Kenmerken VSi-series

  • Geïntegreerd printen/snijden
  • Geavanceerde printkoptechnologie met acht kanalen
  • Behaal indrukwekkende resultaten met ECO-SOL MAX-inkten
  • GREENGUARD Gold-certificering
  • Uitgebreide inktopties (o.a. wit en metallic)
  • Geautomatiseerd inktcirculatiesysteem
  • Geïntegreerd tweefasen-verwarmingssysteem en optionele extra droger

De VersaCAMM VSi-series printers biedt bedrijven alles wat nodig is om elk denkbare printtaak uit te voeren. De printkwaliteit is uitzonderlijk, met vergulde printtechnologie en hoogwaardige ECO-SOL MAX-inkten, en een keuze uit witte, metallic en licht zwarte inkt. Geïntegreerd contoursnijden is voor een gestroomlijnd productieproces heel eenvoudig. En er is een reeks gebruiksvriendelijke ontwerpfuncties beschikbaar om de efficiëntie te vergroten. De VersaCAMM VSi-series printer is het ideale apparaat waarmee u uw bedrijf kunt uitbouwen.

Het voordeel van geïntegreerd printen/snijden

De inkjetprinters/snijplotters uit de VersaCAMM VSi-serie stroomlijnen het productieproces door automatisch contouren te snijden van geprinte graphics zodra ze geprint zijn. Herladen en opnieuw positioneren van graphics is met de VSi geïntegreerde snijplotters niet nodig. Dit bespaart tijd en werk, en geeft u een voorsprong op de concurrentie.

Als laminatie nodig is wordt het snijpad door het Quadralign-systeem van Roland DG automatich op één lijn gebracht en compenseert eventuele scheefheden en vervormingen.

Geavanceerde printkoptechnologie met acht kanalen

De VSi-serie is uitgerust met een piëzo-inkjet-printkop van acht kanalen in een vergulde behuizing, speciaal ontwikkeld voor een hoge betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit. Met Roland Intelligent Pass Control-technologie en tot zeven verschillende druppelgroottes realiseert de VSi-serie opmerkelijk vloeiende gradaties en een rijkere dichtheid voor fotografische en hoge-resolutie vector-output bij resoluties tot 1440x720 dpi en printsnelheden tot 25,9 m2/u.

Behaal indrukwekkende resultaten met ECO-SOL MAX-inkten

Bekroonde ECO-SOL MAX-eco-solvent-inkt produceert rijke, levendige kleuren die andere inkten nooit kunnen evenaren. Deze inkten drogen snel en bieden een lange duurzaamheid bij buitengebruik, zijn krasvast en bestand tegen chemicaliën. Daarnaast zijn ze ook bruikbaar op een groot aantal ongecoate media en hebben een breed kleurenbereik. GREENGUARD Gold gecertificeerde ECO-SOL MAX-inkten voldoen aan een aantal van de strengste normen ter wereld voor gebruik in scholen en omgevingen in de gezondheidszorg.

GREENGUARD Gold-certificering betekent dat ECO-SOL MAX-inkten voldoen aan een aantal van de strengste normen ter wereld voor lage emissies van vluchtige organische stoffen in binnenlucht.

Inktopties bieden maximale mogelijkheden

ECO-SOL MAX-inkt in CMYKLcLm plus speciale inkten maximaliseren uw beeldvorming met de VSi-serie. Voeg waarde en verfijning toe aan uw graphics en vergroot daarmee uw winstmogelijkheden.

De volgende speciale inkten zijn verkrijgbaar:

Licht zwart- Biedt een betere reproductie van grijze kleurgradiënten en huidtinten die natuurlijker zijn.
Metallic zilver - Deze metallic inkt kan worden geprint als spotkleur of gecombineerd met CMYK om meer dan 500 in het oog springende metallic- en parelmoerkleuren te produceren.
Hoge-dichtheid-wit- Maakt grotere ondoorschijnendheid op heldere of donkere onderlagen mogelijk.

Geautomatiseerd inktcirculatiesysteem

De inkjets uit de VSi-serie worden standaard vergezeld van het automatische inktcirculatiesysteem van Roland DG dat voorkomt dat de pigmenten in metallic en witte inkten zich nestelen in de print. Het geautomatiseerde inktcirculatiesysteem van Roland DG is ontworpen om afval van witte en metallic inkt te reduceren. Het verlaagt de operationele kosten aanzienlijk en garandeert ook tijdens de langste productieprocessen een buitengewone beeldkwaliteit.

Aan voorzijde laadbaar laadsysteem voor inktcartridges

Het gemakkelijk bereikbare laadsysteem voor inktcartridges aan de voorzijde van de VSi-serie vergroot het gebruiksgemak. Inkten zijn verpakt in handige cartridges van 500 cc (wit en metallic alleen verkrijgbaar in cartridges van 220 cc).

Geavanceerde verwerking van media

Elk model uit de VSi-serie is uitgerust met een geavanceerd mediaverwerkingssysteem Met de VS-640i kunnen gebruikers rollen invoeren tot 40 kg, terwijl de VS-540i en VS-300i rollen tot 30 kg respectievelijk 25 kg kunnen verwerken. Mediaflenzen en zeven pinchrollers bieden ook bij de langste productieprocessen een nauwkeurige invoer en doorvoer. De hoogte van de printkop is verstelbaar om ruimte te bieden aan media van verschillende diktes.

Met precisie printen zonder toezicht is mogelijk via een optioneel TU2-oprolsysteem dat met de formaten van 54 en 64 inch wordt meegeleverd. Dit systeem omvat een comfortabele opnamerol aan de voorzijde en een geavanceerde spanningsgeregelde take-up unit voor optimale invoer en doorvoer van media.

Geïntegreerd tweefasen-verwarmingssysteem en optionele extra droger

Elk VSi-model is uitgerust met een ingebouwd, geïntegreerd tweefasen-verwarmingssysteem dat is ontworpen om, zelfs in modi met hoge snelheid, prints snel te drogen voor onmiddellijke afwerking, installatie of verzameling door het oprolysteem. Dit geavanceerde systeem levert de juiste hoeveelheid warmte voor elke toepassing en slaat individuele instellingen direct in de printer op. Er is een optionele uitgebreide naverwarming verkrijgbaar voor toepassingen die extra warmte vereisen.

Wissersysteem beschermt printkop

De printkop is voorzien van een wissersysteem dat de opeenhoping van inkt verlaagt. Zo wordt slijtage verminderd en de levensduur verlengd. De VSi-serie omvat een combinatie van standaardwissers en extra zijwissers die zorgen voor vermindering van onderhoudsproblemen die worden veroorzaakt door inktreservoirs en stof, zodat handmatige reiniging minder vaak hoeft plaats te vinden. 

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.