Roland LEC-series

De VersaUV LEC-540 en LEC-330 zijn toestellen die UV-printen met snijden combineren. Ze leveren een uitstekende printkwaliteit op erg uiteenlopende materialen. Met de VersaUV maakt u kwalitatief hoogstaande prototypes van verpakkingen, kleine series labels en stickers met speciale effecten, kunstposters, displays en nog veel meer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Nu in combinatie met GMG ColorProof

Kenmerken LEC-series

  • Creëer speciale effecten (o.a. embossing)
  • Enorme materiaalkeuze
  • Drie inktconfiguraties
  • Efficiënt inktgebruik
  • Probleemloos oprolsysteem

De VersaUV LEC-540 en LEC-330 zijn toestellen die UV-printen met snijden combineren. Ze leveren een uitstekende printkwaliteit op erg uiteenlopende materialen. Met de VersaUV maakt u kwalitatief hoogstaande prototypes van verpakkingen, kleine series labels en stickers met speciale effecten, kunstposters, displays en nog veel meer.

Eén toestel, eindeloze mogelijkheden

Van rolmateriaal tot karton, de VersaUV levert gedetailleerde beeldkwaliteit bij resoluties tot 1440 dpi. Print perfecte afbeeldingen en tekst met levendige Roland Eco-UV inkten zoals CMYK, wit en transparante coat voor bijzondere speciale effecten gaande van een glanzende of matte afwerking tot aangepaste texturen en gesimuleerd reliëf. Bovendien kerft en snijdt de VersaUV LEC automatisch bijna elk formaat of vorm voor een ongeëvenaarde flexibiliteit.

Als laminatie nodig is wordt het snijpad door het Quadralign-systeem van Roland DG automatich op één lijn gebracht en compenseert eventuele scheefheden en vervormingen.

Materialen zijn belangrijk

Dankzij UV LED-lampen met een lage warmteontwikkeling kan de VersaUV met een brede waaier van substraten werken zoals folie, BOPP, PE, PET-folie, transparante en metallic stock. Bovendien kunt u direct op synthetische en natuurlijke leders, raambekledingen, textiel en andere speciale materialen printen. De VersaUV beschikt over een recht mediapad om op semi-rigide platen zoals karton en polycarbonaten tot 1mm dik te printen.

Eenvoudig verpakkingsprototypes maken

Of het nu gaat om een label, doos, zak of hoes, klanten van merkverpakkingen hebben een proof of concept nodig voor ze een verpakkingsopdracht gaan printen. Maar zelfs een proof of concept printen kan kostbaar zijn zowel op vlak van tijd als geld. Traditionele proofing-apparaten kunnen maar beperkt materialen en speciale effecten aan en vereisen tijdrovende handmatige processen voor het kerven en snijden. Dankzij de LEC-serie hebt u deze problemen niet meer en kunt u dynamische prototypes en aangepaste korte runs van begin tot eind op vrijwel elke substraat uitvoeren.

GREENGUARD Gold-certificering betekent dat ECO-SOL MAX-inkten voldoen aan een aantal van de strengste normen ter wereld voor lage emissies van vluchtige organische stoffen in binnenlucht.

Nieuwe markten ontdekken

Dankzij de mogelijkheid om in CMYK plus wit en transparant te printen op een brede waaier van media kunt u met de VersaUV LEC serie experimenteren met unieke designopties, materialen en afwerkingen. Dit revolutionaire productieplatform is het geheime wapen van creatieve professionals om een superieure beeldkwaliteit te produceren, de contouren van de meest ingewikkelde vormen uit te snijden en een hoogwaardig reliëf en afwerkingen toe te voegen die uw designs tot leven brengen.

Perfect voor de productie van labels in kleine oplages

Druk in CMYK plus wit op folies, BOPP, PE, PET-film en offsetmedia. Een transparante afwerking zorgt voor een driedimensionaal effect. Met de LEC-serie kunt u variabele data printen. Dit betekent dat u honderd gepersonaliseerde labels kunt printen, elk met een andere naam, serienummer of illustratie. Perfect voor het maken van prototypes van verpakkingen of de productie van gepersonaliseerde, hoogwaardige wijnflessen.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.