Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG OpenColor: separatietechnologie voor Photoshop en PACKZ

GMG, de toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van hoogwaardige software voor kleurbeheer, kondigt een nieuwe release aan van GMG OpenColor, de bekroonde multichannel profiling software. Het hoogtepunt van GMG OpenColor 2.0.6 is de mogelijkheid om op een dynamische manier scheidings- en previewprofielen van de beste kwaliteit te creëren en te leveren aan Adobe Photoshop en PACKZ van HYBRID Software. Voor bestaande klanten van OpenColor biedt de nieuwste versie een nieuwe functie om scheidingen op een zeer flexibele en handige manier te berekenen via regels die kunnen worden toegepast op hele steunkleurenbibliotheken voor het berekenen van de beste overeenkomsten voor de scheiding.

GMG OpenColor

GMG OpenColor is een krachtig profileer systeem dat gemakkelijk en snel te gebruiken is. Het kenmerkt offset-, flexo- en diepdrukprocessen met meer dan 10 kleuren overdrukinkten. Het doet dit door wiskundige modellen toe te passen die de inktinteractie voorspellen voor specifieke processen en substraten zonder dat uitgebreide vingerafdrukgegevens nodig zijn. Zelfs zonder gegevens, gebaseerd op pure wiskunde, heeft GMG OpenColor zelfs de mogelijkheid om processpecifieke inkt-overdrukken te voorspellen. “Met GMG OpenColor zijn we nu in staat GMG DotProof-profielen met steunkleuren voor speciale substraten zoals folie of metaal snel te maken, waardoor betrouwbare resultaten voor kleurafstemming worden bereikt”, merkt Michael Guggemos, hoofd kleurbeheer bij MCM Nägele GmbH & Co. Digital Repro KG op .

GMG OpenColor’s snelle acceptatie door de meeste van de grote leveranciers en merken wereldwijd is ongekend en een sterke bevestiging van deze opwindende nieuwe technologie. Met GMG OpenColor 2.0.6 zet GMG nu de volgende stap om nieuwe mogelijkheden voor toepassingen van derden te openen, waaronder:

Adobe Photoshop: met een directe verbinding met de GMG ColorPlugin geïntegreerd in Photoshop biedt GMG OpenColor 2.0.6 een nieuwe, voorspellende, on-the-fly profilering voor lagen en / of selecties, van CMYK tot elke combinatie van proceskleuren en steunkleuren . De nieuwe OpenColor Preview-functie in Photoshop biedt een accurate kleurvoorvertoning met OpenColor-voorspellingstechnologie, zodat alle veranderingen onmiddellijk zichtbaar worden. Profileren van kanaalwijzigingen met een muisklik, GMG OpenColor verandert moeilijke kleurscheiding en separatietaken in eenvoudige kleuren die iedereen kan beheersen.

PACKZ: PACKZ is een PDF-gebaseerde prepress-tool voor professionele productie van pakketten en etiketten. GMG OpenColor kan verbinding maken met PACKZ om dynamisch gecreëerde GMG-profielen naar een andere oplossing te brengen. PACKZ, met GMG OpenColor-profielen, kan taken gemakkelijk opnieuw scheiden om het aantal platen op de pers te verminderen of te optimaliseren (magenta vervangen door een steunkleur of afzonderlijke steunkleuren en overdrukken in een 7 kleuren uitgebreid kleurenbereikafdrukproces). Deze complexe herseparatietaken, heel moeilijk in het verleden, kunnen nu on the fly worden bereikt.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.