Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nieuwe lijn van JetComp folies voor inkjet printers met watergedragen inkten

JetComp heeft 6 van de meest populaire witte verpakkingsfolies genomen en deze geschikt gemaakt voor elke Epson SureColor, HP DesignJet of Canon ImageProGraf inkjetprinter met watergedragen inkten. 

Print nu direct op deze folies om op een snelle manier realistische prototypes te produceren op printers die u wellicht al heeft staan. Deze nieuwe folies zijn momenteel alleen beschikbaar in 24-inch formaat.

JetComp heeft de ontwikkeling van het verpakkingsontwerp en het prepress-proces op deze manier gestroomlijnd. De unieke mediastructuur van JetComp zorgt er voor dat deze dunne verpakkingsfolies feilloos door uw printer heen lopen.

Met deze flexibele JetComp folies kunt u uw klanten nieuwe diensten aanbieden.

Meer info over deze witte inkjet JetComp folies kunt u vinden op onze website.

Voor een voorbeeld van of meer informatie over deze folies kunt u contact opnemen met Corné van der Velden, tel. 0031 (0)76 5044044, mail: corne@macmaniac.nl

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.