Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nieuwe GMG ColorPlugin 1.3 biedt scheiding van RGB-naar-meerkleuren.

GMG ColorPlugin 1.3 maakt handmatige kleurcorrecties en vervelende work-arounds overbodig en levert enorme tijdwinst op bij de prepressfase en bij het afdrukken van pakketten. Nu verkrijgbaar: scheiding van RGB naar Multicolor.

Kleurbeheerexperts GMG hebben hun plug-in voor Adobe Photoshop in versie 1.3 verder uitgebreid. Nu zijn kleur nauwkeurige scheidingen van RGB in Multicolor kleurruimtes mogelijk met maximaal zeven kleuren. Dit is gebaseerd op GMG OpenColor scheidingsprofielen. GMG-productmanager Peter Schöffler legt uit: “Door scheiding met de ChannelExtender te gebruiken, kunnen beeldgegevens flexibel worden aangepast aan het gebruikte drukproces.” De conversie kan op elk moment tijdens de beeldverwerking worden in- of uitgeschakeld. Op deze manier kan het eindresultaat direct worden gesimuleerd in elk stadium van de verwerking. Een verdere innovatie: de ColorBoost-functie maakt beelden meer verzadigd en levendiger.

MinDot: pas nu ook voor steunkleuren aan

De flexografiefunctie MinDot Adjust is nu ook beschikbaar voor het definiëren van de toon-drempelwaarde voor steunkleuren. De optie Set-with-curve zorgt ervoor dat gradiëntgegevens worden vastgelegd wanneer u dit doet. Bovendien kan MinDot Adjust nu ook worden gebruikt op verborgen of vergrendelde lagen.

Hoogwaardige functies helpen u tijd te besparen

Met GMG ColorPlugin 1.3 kunnen afzonderlijke kanalen volledig of selectief worden uitgewisseld of verwijderd. De automatische compensatie door de resterende kanalen zorgt ervoor dat de kleuren consistent blijven. Het is ook mogelijk om een ​​kleurnauwkeurige conversie uit te voeren tussen een reeks kleurruimten – in de Pro-versie ook op basis van een zelfgemaakt kleurprofiel.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.