Ubiquiti Networks

Ubiquiti richt zich op het ontwikkelen van (draadloze) netwerkapparatuur. Het bedrijf heeft een bewuste keuze gemaakt om te investeren in R&D in plaats van traditionele marketing. Hierdoor is het bedrijf in staat om hoogwaardige apparatuur te leveren voor een concurrerende prijs en vormt het een betaalbaar alternatief voor de traditionele, duurdere merken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Ubiquiti UniFi Wifi-systeem

Het Ubiquiti UniFi Wifi-systeem stelt gebruikers in staat een centraal beheerd WiFi-netwerk te bouwen over meerdere toegangspunten (Aps) met behulp van de op software gebaseerde UniFi-beheerscontroller.
Ubiquiti UniFi Wifi System is een Software Defined Network (SDN) -oplossing. SDN is een benadering van netwerken die door het netwerk te virtualiseren beheerders in staat stelt om netwerkgedrag dynamisch te beheren, wijzigen en beheren via open interfaces.

Het grootste voordeel van SDN is dat het de besturing van bedrijfsnetwerkbeheer kan centraliseren en vereenvoudigen. Het volgende zijn de bijbehorende voordelen

  • Lagere operationele en hardwarekosten
  • Aanpassingsvermogen
  • Verminderde downtime
  • Vereenvoudigd beheer en planning
  • Strengere beveiliging

Intuïtieve beheersoftware met een grafische gebruikersinterface wordt zonder extra kosten meegeleverd met de UniFi-hardware - geen licentiekosten of ondersteuningskosten.

Hoogwaardige, schaalbare wifi

UniFi Access Points bieden een draadloze dekking, binnen of buiten, in implementaties met een hoge dichtheid die een lage latentie en hoge uptime-prestaties vereisen.

UniFi van Ubiquiti is een revolutionair enterprise WiFi systeem dat onbeperkt schaalbaar is en zeer goede prestaties levert.

In tegenstelling tot traditionele enterprise WiFi systemen die gebruik maken van hardware WiFi controller, maakt UniFi gebruik van een virtuele client / server-applicatie waardoor geen extra hardware nodig is voor het beheer.

Nadat de UniFi-server is geïnstalleerd op een Mac of pc, kan de UniFi controller worden benaderd via een Laptop/pc door middel van een webbrowser. De Unifi controller geeft de gebruiker direct inzicht in vele duizenden UniFi access points.

Ubiquiti onderscheidt haar portfolio in een aantal productlijnen. Momenteel voeren wij hierin het volgende:

Ubiquiti UniFi

Met de UniFi-lijn heeft Ubiquiti een revolutionair Wifi-systeem voor Enterprise-oplossingen. Het hart van deze lijn vormen de access points, welke enterprise-prestaties leveren voor een concurrerende prijs. De lijn wordt verder ondersteund met security gateways, switches en video surveillance-apparatuur, waarmee alle enterprise-oplossingen onder één dak beschikbaar zijn.

Ubiquiti AmpliFi

Het AmpliFi-systeem van Ubiquiti stelt de consument in staat om het beste uit zijn thuisnetwerk te halen. Met het Mesh-systeem levert Ubiquiti Wifi volgens de 802.11 AC-standaard, met dekking door het gehele huis.

Amplifi

AmpliFi HD Mesh Router

De AmpliFi ™ HD (High Density) Mesh Router kan worden gebruikt als een stand-alone router of met andere AmpliFi ™ Mesh Routers voor multi-hop, zelfherstellende draadloze dekking en verbeterd bereik.
Datasheet

AmpliFi MeshPoint HD

De AmpliFi ™ MeshPoint HD (High Density) heeft een instelbare super-antenne. Koppel de MeshPoint met de AmpliFi ™ Router om de dekking van een AmpliFi ™ -netwerk uit te breiden.
Datasheet

AmpliFi Teleport

Biedt een veilige en handige manier om toegang te krijgen tot hulpmiddelen thuis. Met behulp van een Wi-Fi-hotspot of bekabelde Ethernet-verbinding kan Teleport een gecodeerde verbinding maken met uw thuisnetwerk.
Datasheet

Amplifi Instant

Snelle en eenvoudige installatie zorgt voor snelle en betrouwbare Wi-Fi naar uw hele huis.
Datasheet

Unifi

UniFi AP HD

Dankzij MU-MIMO-technologie kan een Wave 2 AP tegelijkertijd communiceren met meerdere clients, waardoor de doorvoer van meerdere gebruikers en de algehele gebruikerservaring aanzienlijk toenemen.
Datasheet

UniFi AC AP Lite

De UniFi AC Lite AP levert 5x de prestaties van de eerste generatie UniFi AP en handhaaft tegelijkertijd de disruptieve prijsstrategie van Ubiquiti.
Datasheet

UniFi AP AC LR

De UniFi AC LR AP is voorzien van de nieuwste Wi-Fi 802.11ac-technologie in een verfijnd industrieel ontwerp en is ideaal voor de lange termijn inzet van hoogwaardige draadloze netwerken.
Datasheet

UniFi AP AC PRO

De UniFi AC Pro AP is voorzien van de nieuwste Wi-Fi 802.11ac, 3x3 MIMO-technologie in een verfijnd industrieel ontwerp en is ideaal voor de inzet van draadloze netwerken met maximale prestaties.
Datasheet

UniFi AP XG

802.11AC Wave2 Quad-Radio WiFi AP met 10 Gigabit Ethernet en 1.500 Client Capaciteitsondersteuning
Datasheet

UniFi nanoHD

De nieuwste prijs / prestatieleider in Enterprise Wi-Fi
Datasheet

UniFi AC In-Wall

Ideaal voor nieuwe en retrofit-installaties, is de UniFi® AC In-Wall ontworpen om een ​​Ethernet-wandaansluiting om te zetten in een dual-band 802.11ac Wi-Fi-toegangspunt met twee Gigabit Ethernet-poorten.
Datasheet

UniFi HD In-Wall

In-Wall 802.11ac Wave 2 Wi-Fi Access Point
Datasheet

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.