Stormshield

Stormshield is een Europese leider in digitale beveiliging en een onderneming van Airbus Defence and Space. Stormshield bied slimme oplossingen aan in de vorm van hard- en software voor het beschermen van uw omgeving tegen aanvallen en ongewenste toegang. De oplossingen zijn gericht op bescherming van het netwerk, end-point bescherming (werkstations, servers, enz) en data bescherming.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kenmerken Stormshield

  • Prestatie
  • Klaar voor de toekomst
  • Naadloze beveiliging

Bezorgd over externe gebruikers, BYOD, gedistribueerde sites en nalevingsnormen? Als u de digitale transformatie van uw bedrijf succesvol implementeert, moet u ook geavanceerde, gerichte cyberaanvallen doen. Stormshield biedt uniforme beveiliging voor al uw IT-middelen met producten en services die zijn ontworpen om te schalen met uw groeiende organisatie en naadloos te integreren met uw bestaande systemen.

Klaar voor de toekomst, nu meteen

Stormshield Network Security (SNS) -oplossingen zorgen voor de continuïteit van uw activiteiten door alle netwerkbeveiligingsfuncties die u van een toonaangevende leverancier gewend bent te integreren – geavanceerde firewall, Intrusion Prevention System (IPS), VPN, antivirus, webfiltering enz. – om te reageren op zelfs de meest geavanceerde aanvallen.

Het SNS-pakket is geschikt voor bedrijven met meerdere sites en stelt u in staat uw inter- en extra-site links te coderen voor constante bedrijfsbrede beveiliging.
U krijgt robuuste oplossingen die zijn gecertificeerd op het hoogste niveau (NAVO-, EU-, ANSSI-kwalificatie) en voldoen aan de strengste regelgeving (GDPR, IGI901, LPM).
De toekomstgerichte benadering van onze producten garandeert een snel rendement op uw investering, zonder de veiligheid te beïnvloeden. Met SNS krijgt u ook de beste total cost of ownership (TCO) en de beste kosten per gigabit op de markt.

Bescherm uw eindpunten

Een slecht begrip van IT-beveiliging door gebruikers is een belangrijke oorzaak van beveiligingsincidenten. Een schijnbaar onschadelijke bijlage of een ongeautoriseerde USB-sleutel kan uw systemen ernstig in gevaar brengen. Het implementeren van beschermende hulpmiddelen is daarom een manier om het bewustzijn van medewerkers en uw algehele beveiligingsniveau te vergroten.

Kiezen voor Stormshield Endpoint Security wapent u met een essentiële tool om:

  • Beheer het gedrag van gebruikerswerkstations en bepaal welke acties aanvaardbaar worden geacht en welke verboden zijn.
  • Effectief vechten tegen datalekken en -verliezen en tegen virussen afkomstig van kwaadwillig gebruik van IT-apparatuur van het bedrijf.

Werk samen met totale gemoedsrust

In het tijdperk “Bring Your Own Everything” kan het ontwikkelen van een flexibel bedrijf dat goed is afgestemd op de tijd, strijdig zijn met de noodzaak om de activiteiten van werknemers te controleren. Beveiliging moet op transparante wijze worden geïntegreerd in workflows – zowel voor gebruikers als voor beheerders – om effectief en handig te zijn.

Stormshield Data Security-oplossingen stellen u in staat gegevensversleuteling en traceerbaarheid toe te passen op alle bedrijfsactiviteiten van uw bedrijf. Bovendien stellen onze technologische partnerschappen met toonaangevende samenwerkingsplatformen ons in staat een ongeëvenaard niveau van bescherming te bieden voor de nieuwste digitale zakelijke praktijken.

SN160

Uniforme beveiliging

SN160W

Beveilig uw draadloze netwerk

SN210

Uniforme beveiliging

SN210W

Beveilig uw draadloze netwerk

SN310

Uniforme beveiliging

SN510

Bedrijfscontinuïteit

SN710

Prestaties en modulariteit

SN910

Prestaties en modulariteit

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.