Netgear Switches

NETGEAR levert innovatieve schakeloplossingen aan consumenten, bedrijven en dienstverleners zonder de kosten en complexiteit van grote IT. Voor kleine tot middelgrote organisaties zijn de oplossingen van NETGEAR Unmanaged, Plus en Smart Switch eenvoudig te gebruiken en te installeren. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

NETGEAR levert innovatieve schakeloplossingen aan consumenten, bedrijven en dienstverleners zonder de kosten en complexiteit van grote IT. Voor kleine tot middelgrote organisaties zijn de oplossingen van NETGEAR Unmanaged, Plus en Smart Switch eenvoudig te gebruiken en te installeren. Voor grotere bedrijfs- en campusnetwerken verbinden NETGEAR Fully Managed-infrastructuren naadloos eindgebruikers, geconvergeerde services, servers en opslag via uiterst flexibele core-, distributie- en toegangslagen.

NETGEAR biedt verschillende soorten schakelaars voor uiteenlopende behoeften o.a.:

Onbeheerd

Onbeheerde switches zijn eenvoudig in te stellen en bieden een eenvoudige connectiviteit zonder management-perfect voor een thuiskantoor. Kies gewoon de snelheid en het aantal poorten dat u zoekt, sluit het aan en sluit uw apparaten aan. Onbeheerde switches zijn beschikbaar in snelheden van Fast (100Mbps) of Gigabit Ethernet. Drie modellen ondersteunen ook Power over Ethernet (PoE).

Smart Managed Plus

Smart Managed Plus-switches bieden Quality of Service (QoS), virtuele lokale netwerken (VLAN’s) en bewaking van netwerkverkeer voor een geweldige prijs. U kunt ze rechtstreeks via uw webbrowser beheren – geen software vereist. Deze switches zijn ideaal voor thuis of op een klein kantoor dat basisfuncties voor netwerkbeheer en PoE-functionaliteit nodig heeft. Smart Managed Plus-switches zijn beschikbaar in snelheden tot 10 Gigabit Ethernet.

Smart Managed Pro

Smart Managed Pro-switches bieden dezelfde functies als Smart Managed Plus-switches, maar met veel meer opties voor toegangsbeveiliging (RADIUS), verkeersregeling (ACL’s), statische routering, bewaking (SNMP) en kabeltests. De Smart Managed Pro-lijn van switches is een grote stap vooruit van Smart Managed Plus en is bedoeld voor commercieel gebruik. Smart Managed Pro-switches zijn de perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote organisaties van maximaal 200 gebruikers, mogelijk met een netwerkkern bestaande uit volledig beheerde switches.

Onbeheerd

Plug-and-play-switches voor bedrijven die behoefte hebben aan directe connectiviteit zonder beheer.

Smart Managed Plus

NETGEAR Smart Managed Plus Switches geven groeiende bedrijven meer mogelijkheden dan eenvoudige connectiviteit om hun netwerk te controleren en te beheren, voor een zeer betaalbare prijs.

Smart Managed Pro

Betaalbare oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven met een uitgebreide set met L2+/Layer 3 Lite netwerkfuncties zoals VLAN, QoS, netwerkbeveiliging, PoE, true stacking en gebruiksvriendelijk webbeheer.

Modules & accessoires

Stacking-kits, RPS-eenheden, Fast Ethernet, Gigabit en 10-Gigabit SFP-optics, en accessoires voor switches.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.