Kingston geheugen

Geheugenfabrikant Kingston werd in 1987 opgericht door John Tu en David Zon die toen al een markt zagen in geheugen voor industrieel gebruik. In daaropvolgende drie decennia is Kingston uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van geheugenmodules.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kingston is wereldwijd bekend vanwege de uitvoerige testen waaraan de producten worden blootgesteld, evenals de gratis technische ondersteuning voor consumenten. Mede daardoor blijft Kingston de markt verbazen met innovatieve technologie en hoge kwaliteitsgarantie.

Liefde voor geheugen
Betrouwbaarheid is de kernwaarde van Kingston-artikelen. Vanuit het hoofdkantoor in Fountain Valley (Californië) stuurt Kingston ruim 4.000 werknemers aan die zich continu bezighouden met de optimalisatie van de geheugenmodules.

Kingston gelooft dat elke medewerker een schakel is in het lange termijnsucces.
Een Kingston-module is dus altijd met liefde en passie gemaakt. Zo kies je altijd voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Laptop geheugen
Desktop geheugen
Server geheugen
HyperX geheugen

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.