Areca

Areca heeft zijn volledige onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen volledig toegewijd aan disk-arraytechnologieën die de snelste prestaties, de beste betrouwbaarheid en lagere kostenpunten opleveren dan concurrerende schijfarrayoplossingen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Areca Technology Corporation ontwerpt en produceert opslagproducten. Het biedt producten voor verschillende delen van de opslagmarkten, waaronder DAS, NAS en SAN. De producten van het bedrijf omvatten externe RAID-controllers; externe RAID-boxen voor gebruik op pc- en Mac-werkstations; en RAID-adapters, interne RAID-systemen, PCI RAID HBA’s, externe PCI RAID HBA’s en SAS RAID HBA’s. Het produceert ook aangepaste ASIC, een high-speed IDE-controller en een RAID 6-engine op hun controllers.

Bij MacManiac ligt de focus op de  Raid subsystemen en de Thunderbolt oplossingen van Areca.

ARC-8050U3-6

6-bays USB 3.1 Gen2 to 12Gb/s SAS RAID storage

ARC-8042-12

12-bays 12Gb/s SAS to SAS Desktop RAID Subsystem

ARC-5028T2

Thunderbolt 2/USB 3.0 to 6Gb/s SAS RAID Storage

ARC-8050T2

Thunderbolt 2 to 6Gb/s SAS RAID Storage

ARC-8050T3 series

Thunderbolt 3 to 12Gb/s SAS RAID Storage

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.