Connect

Een NAS of Network Attached Storage kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. NAS systemen maken gebruik van een netwerk en zijn volwaardige fileservers en kunnen bestuurd worden via een apparaat in het netwerk.

Naast het hebben van voldoende opslag is het tegenwoordig minstens zo belangrijk om gezien de huidige Europese wetgeving (AVG) een digitaal slot op uw internet deur te hebben in de vorm van een firewall. De firewalls van Stormshield zijn door de Europese Commissie goedgekeurd.

Naast dit digitale slot is een stabiel en snel netwerk belangrijk: de Netgear switches en Ubiquiti Access Points zijn uw hierbij behulpzaam.

Snelle SSD schijf ter vervanging van uw huidige conventionele schijf in uw bestaande Apple nodig? Kijk niet verder: de Samsung SSD schijven zullen u verbazen.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.