Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

MacManiac uw Certified Epson Service Provider!

Twee van onze service-engineers zijn getraind en gecertificeerd om de werkzaamheden te mogen uitvoeren die uw LFP printer in topconditie houdt. Uiteraard is periodiek onderhoud een belangrijk onderdeel voor een betrouwbare werking.

Voor de meeste door ons geleverde printers geldt dat dit onderhoud via ons wordt geregeld maar wordt uitgevoerd door derden. Dit laatste is nu dus veranderd. Het onderhoud en reparaties verzorgen we voortaan zelf.

Wij weten welke printer u in huis heeft en wat hiermee moet gebeuren. Van elk servicebezoek worden de uitgevoerde werkzaamheden geregistreerd zodat altijd de staat van onderhoud van uw printer bij u en ons bekend is.

Contact

Heeft u een storing? Dan is één telefoontje (of mailtje) naar onze service afdeling voldoende om deze z.s.m. te laten verhelpen. Wij zitten voor u klaar!

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.