GMG ColorServer: precies de juiste oplossing voor precies de juiste kleur

Verschillende drukomstandigheden, verschillende substraten, producties op wereldschaal. Talloze parameters zorgen voor diverse uitdagingen. Daarom zijn veilige processen net zo essentieel voor de grafische industrie als een consistente kleuruitstraling voor een succesvol merk. Nauwkeurige conversies maken het verschil en procesautomatisering zorgt voor een onovertroffen efficiëntie. GMG ColorServer zet automatisch RGB, CMYK en gemengde gegevens met zijn superieure MX-technologie om in elke gewenste uitvoerkleurruimte. Het maakt niet uit of dit in lijn is met industrie-, individuele huisnormen of Multicolor.

Het resultaat is overtuigend, de oplossing past

GMG ColorServer MultiColor

Als u meer dan CMYK kunt drukken, moet u ook het potentieel van digitale en conventionele systemen gebruiken – er is geen manier om Multicolor in verpakkingsdrukwerk te omzeilen.

GMG ColorServer Digital

Nauwkeurige herhaalbaarheid maakt het verschil in CMYK digitaal printen, zowel in groot formaat als in vierkleurendruk.

GMG ColorServer Conventional

RGB, CMYK of gemengde gegevens? Kwaliteit is de gemene deler van elke conversie in offset-, flexo- of diepdruk – ongeacht of deze volgens industrie- of huisnormen is.

Zichtbaar beter: GMG's MX technologie

GMG ColorServer maakt de gegevens in een handomdraai klaar om af te drukken. Een duidelijk voordeel: GMG’s MX-technologie genereert zichtbaar superieure kleurruimteconversies in vergelijking met andere oplossingen. Het zwartkanaal blijft behouden, gevoelige kleurvlakken worden gestabiliseerd. Het resultaat: de hoogste beeldkwaliteit en consistente kleuren. Nu ook voor Multicolor!

GMG OpenColor: de bekroonde profileringstool is nu altijd aan boord

Converteer gegevens eenvoudig en nauwkeurig – ongeacht het drukproces, het substraat of de inktcombinatie. Inclusief aanpassing aan de papierkleur, huisnormen, specifieke klantwensen voor de weergave van steunkleuren en nog veel meer. De centrale kleurendatabase levert altijd het juiste resultaat – want of het nu gaat om een proefdruk of een conversie, het profiel verwijst altijd naar dezelfde bron.

Volledig uitgerust - met krachtig gereedschap

GMG ColorServer Conventional wordt geleverd met geïntegreerde GMG InkOptimizer – een waardevol hulpmiddel voor nog meer efficiëntie in de persruimte. GMG ColorServer Digital heeft GMG SmartProfiler met EcoSave aan boord – voor minder inktverbruik en lagere klikkosten. GMG ColorServer Multicolor heeft het allemaal en omvat zowel GMG SmartProfiler met EcoSave als GMG InkOptimizer.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.