maak nu de overstap naar een epson zakelijke inkjet

Neem een voorsprong op de concurrentie met zakelijke inkjetprinters van Epson

Dankzij de zakelijke inkjet technologie van Epson kunnen klanten de afdrukkosten voor hun bedrijven en organisaties transformeren. U kunt een laserprinter eenvoudig vervangen door een inkjetprinter van Epson om uw energieverbruik te verlagen, productiviteit een boost te geven en afval te verminderen.

Verhoog productiviteit

Stap over van een laserprinter naar een inkjetprinter van Epson om tijd te besparen en productiever te worden. Een inkjetprinter van Epson is tot 3,5 keer sneller2 en vereist tot 98%3 minder handelingen van de gebruiker ten opzichte van een laserprinter.

Ontdek hoeveel CO2 en elektriciteit u kunt besparen

Tijdens onafhankelijke tests is gebleken dat de WorkForce Pro-modellen van Epson tot 95% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten3. Ontdek aan de hand van onze calculator hoeveel elektriciteit en CO2 u kunt besparen.

lager energieverbruik met Epson Workforce Pro

Minder afval, betere afdrukken

Tijdens onafhankelijke tests bleken WorkForce Pro-modellen van Epson behoorlijk minder afval te produceren dan laserprinters en -kopieerapparaten. Er wordt geen ozongas uitgestoten, er zijn minder verbruiksmaterialen vereist en er hoeven minder onderdelen te worden vervangen dan bij een vergelijkbare laserprinter. Epson biedt een groot assortiment aan inktpatroonformaten die probleemloos kunnen worden vervangen, zodat u altijd over prachtige afdrukken beschikt tegen lagere kosten. Epson’s DURABrite Ultra- en DURABrite Pro-inkten zijn tevens ISO 117984-gecertificeerd, waardoor u bent verzekerd van zeer duurzame afdrukken in elke bedrijfsomgeving.

*Deze printer wordt geleverd i.c.m. een Epson Print Performance Contract. Dit is een all-in print en service contract (Epson inkt en service) voor een vaste prijs per pagina zonder volumeverplichting. Media is niet inbegrepen.

2 Getest door BLI gedurende een periode van twee maanden tot en met april 2015, FPOT (tijd tot eerste afdruk) vanuit een nacht slaapstand, vergeleken met alle geteste concurrerende machines op het moment van publicatie.

3Tijdens onafhankelijke tests bleken de WorkForce Pro RIPS-modellen van Epson tot 98% minder tijdverlies door interventies op te leveren vergeleken met laserprinters en laserkopieerapparaten. Getest door BLI gedurende een periode van twee maanden tot en met februari 2015, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson.

TECCO INKJET MEDIA Voor uw workforce pro

TECCO:Paper PRODUCTION lijn: is een lijn met verschillende soorten inktjet media welke zowel voor creatieven, fotografen, alsook drukkerijen en reclamebureaus interessante media bevat. Vinyl, textiel, banner materiaal, poster papier, film,…. Deze papierlijn wordt jaarlijks aangevuld met nieuwe media.

Deze mediasoorten gaan perfect samen met uw Workforce Pro printer. Bel of mail ons voor andere soorten media binnen deze lijn.

Ontvang meer info omtrent

Epson Workforce Pro

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.