Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

MacManiac op Labelexpo 2019 Brussel

Labelexpo Europe is Europa’s belangrijkste vakbeurs voor de label- en verpakkingsdrukindustrie.

MacManiac staat namens GMG op de Epson stand met OpenColor icm de Epson SC-S80600 voor kleurnauwkeurige simulatie van complexe verpakkingsontwerpen met steunkleuren op JetComp substraten, incl. Transparante en zelfklevende film.
Kom langs en overtuig bewaard: Hal 9, Stand A50 (24 – 27 september 2019).
Wij ontmoeten u graag!

Sowieso kunt u ons spontaan treffen op de Epson stand maar als u zeker wilt zijn dat we voldoende tijd voor u hebben, maak dan nu vast een afspraak. In alle rust gaan we dan graag met u in gesprek over colormanagement in pacakaging met onze beproefde oplossingcombinaties van de hoogwaardigste Epson grootformaatprinters en de wereldwijd toonaangevende colormanagementproducten van GMG Color.

Openingstijden

Di. 24 september: 9:30-17:30

Wo. 25 september: 9:30-17:30

Do. 26 september: 9:30-17:30

Vr. 27 september: 9:30-16:00

Maak hier een afspraak met ons voor op de Labelexpo

Over GMG OpenColor
GMG OpenColor is speciaal ontworpen om de behoeften van de verpakkingsindustrie te voldoen en zorgt ervoor dat CMYK en steunkleuren precies worden afgedrukt zoals u dat wilt.

De snelle acceptatie door de meeste grote leveranciers en merken wereldwijd is ongekend en een sterke bevestiging van deze baanbrekende nieuwe technologie.

Over Epson SC-S80600
Deze solventprinter biedt gebruikers een nieuwe manier om allerlei soorten creaties te maken op een reeks verschillende substraten, variërend van eenvoudige signalisatie materialen tot high-end displays en decors.

Over JetComp
Verander uw verpakkingsontwerp snel en kosteneffectief in een prototype.
JetComp Films biedt een uitgebreide en gevarieerde reeks professionele ontwerpfilms voor digitale verpakkingen en labelmaterialen waarmee de ontwerper zijn grafische visie binnen het bedrijf eenvoudig, snel en kosteneffectief volledig kan conceptualiseren.

Met JetComp materialen maakt u van uw artistieke visie een tastbaar object, van het nu gaat om een ​​doos, tas, zak of een ander soort verpakking.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.