Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG ontvangt “Award for Innovation”

GMG kon dit jaar vier concurrenten overwinnen tijdens de Label Industry Global Awards en de “Award for Innovation (voor bedrijven met maximaal 300 werknemers)” in ontvangst nemen voor zijn GMG Calibration Creation Wizard.

Om genomineerd te zijn als een van de vijf finalisten ga al trots onder de 150 werknemers van GMG. “Het feit dat we werden bekroond en dat onze innovatieve kracht werd erkend, is een eer en enorme lof voor ons”, zegt Peter Schöffler, Product Manager bij GMG. “Boven alles hebben we dit succes te danken aan ons interdivisie-ontwikkelingsteam.”

Met de GMG Calibration Creation Wizard kunnen gebruikers van de Epson SC-S80600 snel en gemakkelijk nauwkeurige, reproduceerbare proeven maken op media dat dichtbij het productiemateriaal staat. GMG Calibration Creation Wizard is volledig geïntegreerd met GMG ColorProof en GMG OpenColor, waardoor operators specifieke profielen voor verschillende mediatypen kunnen maken en kunnen profiteren van betrouwbare kalibraties.

“We realiseerden ons hoe groot de vraag naar kleur-accurate mock-ups is. Om een ​​idee te krijgen van hoe het product er uiteindelijk uit zal zien, moet op elk compatibel substraat een consistent kleurbeeld worden gehandhaafd ”, verklaart Schöffler. “Het dichten van de kloof tussen kleurprecisie en look & feel was een grote zorg”. De grootste uitdaging voor GMG was daarbij de hoeveelheid verschillende materialen.

De symbiose van GMG-kleurbeheer, productiegerelateerde media en de Epson SC-S80600 is vooral interessant voor gebruikers op het gebied van flexibele verpakkingen, golfkarton, vouwkarton en etiketten, maar ook voor speciale gevallen zoals bekers, blikken of buizen. Klanten hoeven zich niet langer te beperken tot een bepaald portfolio van proefmedia en, in vergelijking met andere oplossingen, waardevolle tijd te besparen tijdens het profileerproces. Vanwege besparingen tot 75% is substraat- en inktgebruik economisch en ecologisch redelijk.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.