X-Rite

X-Rite, Inc. is de enige leverancier van kleurbeheer en -technologie die complete, geïntegreerde, end-to-end oplossingen kan leveren. Samen onder de X-Rite-paraplu leveren Pantone® en Munsell Color een geïntegreerde reeks producten en diensten die zijn ontworpen om de ultieme nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van kleurspecificatie, communicatie, meting en beheer te waarborgen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

i1 Basic Pro

i1Basic Pro 2 is de industriestandaard voor een betaalbare, professionele spectrale kleurmeetoplossing inclusief display- en projectorprofilering en afdrukkwaliteitsborging.
i1Display Pro
i1Display Pro is de perfecte combinatie van ongeëvenaarde kleurprecisie, snelheid en bedieningselementen voor de hoogste kleurnauwkeurigheid op het scherm, inclusief mobiele apparaten en projectors.

i1IO

X-Rite i1iO Geautomatiseerde scantabel maakt handsfree testkaartuitlezing mogelijk voor geautomatiseerde kleurenprofilering op een verscheidenheid aan substraten met een kleiner risico op fouten in de kleurmeting.

i1iSis2

De i1iSis 2 A4 / Letter automatische kaartlezer is het ideale instrument om het maken van printerprofielen te versnellen en te automatiseren en ondersteunt nu M1-meetstandaarden.

i1Publish Pro2

i1Publish Pro 2 is een unieke verzameling professionele hulpmiddelen voor kleurbeheer om consistente profilering en kalibratie te garanderen in alle weergave- en afdrukuitvoermodi.

i1 Basic Pro

i1Basic Pro 2 is de industriestandaard voor een betaalbare, professionele spectrale kleurmeetoplossing inclusief display- en projectorprofilering en afdrukkwaliteitsborging.

i1Publish

Met i1Publish maakt u snel en eenvoudig aangepaste profielen voor camera's, monitoren, digitale projectoren, scanners en printers, waardoor de kleurnauwkeurigheid van opname tot uitvoer wordt gegarandeerd.

i1Studio

De nieuwe i1Studio van X-Rite is de start-tot-finish oplossing voor kleurbeheer voor kleuren-perfectionisten die op zoek zijn naar professionele resultaten. Je afdrukken passen beter bij je visie dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

i1Photo Pro2

Gebruik i1Photo 2 om snel en eenvoudig aangepaste camera-, monitor-, projector-, scanner- en RGB-printerprofielen te maken, zodat de kleuren die u vastlegt, bekijken en afdrukken waar zijn.

i1Publish Upgrade

Upgrade uw i1Match, ProfileMaker of MonacoPROFILER-oplossing naar de volledige functionaliteit van i1Publish. Voeg een i1Pro 2-spectrofotometer toe voor nog meer mogelijkheden.

i1Publish Pro 2 Upgrade

Upgrade uw bestaande X-Rite (of GretagMacbeth) i1-kleurenbeheeroplossing naar de volledige functionaliteit van i1Publish Pro 2.

eXact Basic (densitometer)

Het basismodel is beschikbaar in zowel eXact als eXact Xp en is een voordelige optie die basisfuncties biedt voor de controle van de afdrukkwaliteit.

eXact Basic + (densitometer)

Als onderdeel van de grotere eXact-productfamilie is de eXact Basic Plus de ideale keuze voor degenen die CMYK in de perskamer afdrukken en alle aspecten van densiteiten controleren.

eXact (fotospectraalmeter)

De eXact wordt zowel in de standaard- als in een geavanceerd model aangeboden en combineert toonaangevende functionaliteit met een eenvoudig te gebruiken interface.

eXact XP handheld

Verkrijgbaar in zowel standaard- als geavanceerde modellen. Speciaal is ontworpen om flexibele verpakkings-converters en inktfabrikanten te helpen accurate en consistente metingen te verrichten.

eXact (XP) Scan (fotospectraalmeter)

Voor echt, ongebonden kleurenbeheer. Het Scan-model is ideaal voor gebruik in offset, digitaal, flexo, prepress, inktkamer en andere omgevingen waar snelheid en gebruiksgemak belangrijk zijn voor de meting van de kleurenbalk.

Kleur kalibratie & profiling

Voor zowel amateurs als professionals – fotografen, filmmakers, ontwerpers, premedia en drukkerijen – het bereiken van voorspelbare resultaten van capture tot output kan een uitdaging zijn. Color Perfectionists veranderen in X-Rite voor betaalbare, professionele, kwaliteitscalibrerende en profilerende oplossingen die ervoor zorgen dat al uw apparaten – monitors, projectors, camera’s, scanners, printers en mobiele apparaten – dezelfde taal spreken.

i1 familie

Color perfectionists en imaging professionals weten dat gekalibreerde en geprofileerde apparaten en systemen een cruciaal en essentieel onderdeel zijn van een succesvolle, efficiënte, creatieve workflow. Wat u op uw camera vastlegt en wat u ziet op uw monitor, projector of mobiel apparaat, printer en pers, of wat u deelt online moet qua kleur overeenkomen of u zal nooit tevreden zijn met het resultaat. Vertrouw op de X-Rite-familie van i1 kleurbeheersoplossingen voor het hoogste niveau van kleurnauwkeurigheid in de industrie.

X-Rite eXact: de standaard voor kleurbeheer

De X-Rite eXact handheld spectrofotometer brengt kleurmeting en -beheer naar het volgende niveau. Het is een schaalbaar platform dat kan worden opgewaardeerd als de behoeften veranderen, van een eenvoudige densitometer naar een zeer geavanceerd spectrale meetinstrument. Met eXact kunnen drukkers kleur door alle facetten van de productie echt begrijpen, controleren, beheren en communiceren, ongewenste herdrukken en herbewerken voorkomen.

  • Beste in Spot Color Support: Volledig geïntegreerde Pantone spectrale data, ondersteuning van de PantoneLIVE kleur digitale workflow en aanbevelingen voor inkt-dekking voor spotkleuren en CMYK maken eXact de beste in de klas om spotkleuren te behandelen.
  • Nauwkeurig en consistent: De combinatie van de geavanceerde spectrale motor en geïntegreerde witte kalibratie zorgt voor de hoogste nauwkeurigheid en consistentie. Bij gebruik van NetProfiler kunnen klanten nauwkeurigheid en consistentie over meerdere meetapparaten waarborgen, waar dan ook.
  • Configureerbaar: Met eXact kan de gebruiker het instrument eenvoudig configureren en bedienen naar de specifieke standaarden van een geselecteerde job.
  • Doeltreffend: eXact is gebouwd om efficiëntie aan uw werking te brengen met zijn vermogen om gelijktijdige gepolariseerde en niet-gepolariseerde metingen (M0, M2 en M3) te doen.
  • Uitbreidbaar: Met een uitgebreide portfolio van producten, integreert de eXact-familie met veel X-Rite-oplossingen om de consistentie van de kleuren te waarborgen.
    Door gebruik te maken van X-Rite eXact spectrofotometers, kunnen voorbereidingstijden aanzienlijke verminderen, de kwaliteit verbeteren, materiaal- en inktafval verminderen en medewerkers efficiënter werken. Het is het eerste instrument in de markt waarin unieke hardware en software gecombineerd is tot een enkele geïntegreerde, schaalbare oplossing die operators helpen om de eerste keer de juiste kleur te krijgen – elke keer weer.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.