Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

JetComp Films: juiste materiaalkeuze voor mock-up

JetComp de juiste materiaalkeuze voor het produceren van een mock-up

MacManiac heeft haar media assortiment uitgebreid met de complete productportfolio van JetComp Films. De JetComp films zijn geschikt voor verschillende soorten printers van het type Eco-solvent, UV en Latex inkten. Het volledige assortiment van diverse soorten karton, transparante, witte, zilveren en krimpende folies kunt u hier vinden of via de website: www.jetcompfilms.com.

Dit assortiment is recent nog uitgebreid met verschillende glanzende en matte transfer media soorten en verkrijgbaar in diverse formaten.

Contact

Voor meer info kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling verkoop nummer: 076-5044044 of mail naar: verkoop@macmaniac.nl

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.