Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Enfocus lanceert Switch 2018

Productie-transparantie is het hoofdthema voor Enfocus Switch in 2018

Enfocus, een Esko-bedrijf, is trots om de release van Switch 2018, de nieuwste versie van haar automatiseringsoplossing voor de professionele printmarkt, aan te kondigen.

Switch 2018 weerspiegelt de veranderende behoeften van de markt, waar beperkingen binnen een workflow nu tot het verleden behoren en diversificatie de sleutel is tot het voortbestaan ​​van printserviceproviders.

Als Switch Product Manager, vertelt Van Rossum, vertrouwt de kracht van automatisering op drie hoofdkenmerken – behendigheid, transparantie en openheid.

“Wanneer automatisering uw business aanstuurt, is het essentieel dat u een oplossing heeft die volledige controle en transparantie van uw productie biedt. Het moet wendbaar zijn om met uw bedrijf mee te nemen naarmate u diversifieert en het moet open zijn, zodat alle ongelijksoortige – multi-vendor – systemen, zowel oude als nieuwe, met elkaar verbonden zijn. Het is wat ik ‘True Automation’ noem en dit is onze missie met Switch. ‘

Switch 2018 komt met belangrijke nieuwe functies – Job Finder, Webhooks en Private Data for All. Een andere nieuwe functie – het online intel-dashboard – komt later, in update 1 voor onderhoudsklanten. Switch 2018-gebruikers zullen ook kunnen profiteren van een nieuwe rapportagemodule, afzonderlijk verkrijgbaar en uiterlijk voor zomer 2018 beschikbaar voor publicatie.

Job Finder

De Job Finder is het resultaat van uitgebreide feedback van gebruikers en vormt een belangrijke eerste stap in het bereiken van productietransparantie. Het is voor iedereen die snel de status van een taak moet vinden, op basis van waar de taak zich bevindt binnen de Switch-stromen.

Aanpasbare kaarten in de Job Finder geven een compleet overzicht van alle taken, waardoor het gemakkelijk wordt om specifieke taken in de Switch-flows te vinden – een taak die doorgaans een aanzienlijke hoeveelheid tijd kost om te voltooien.
webhooks

Connectiviteit met externe services is nu mogelijk via Webhooks. Deze essentiële nieuwe tool is bedoeld voor scriptschrijvers, app-makers en integrators en transformeert de manier waarop Switch-flows en -scripts verbinding maken met externe services. Simpel gezegd, Webhooks staat toe dat externe applicaties of diensten meldingen verzenden naar Switch. De melding kan bijvoorbeeld de status van een taak bevatten of een update activeren wanneer een nieuwe order binnenkomt via het MIS-systeem. Webhooks openen een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor scriptschrijvers, App-makers en integrators – en zullen uiteindelijk uw geautomatiseerde workflow vereenvoudigen.

Private Data

Private Data is een krachtige nieuwe functie voor flowmanagers. Voorheen alleen mogelijk via scripting, de nieuwe functie Private Data in Switch 2018 stelt de gebruiker in staat om specifieke gegevens in Switch op te slaan, aan te passen en te beheren. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat gegevensverwerking veel eenvoudiger en toegankelijker is voor alle gebruikers.

Verbeteringen – Acties met één klik

Een workflow maken gaat sneller dan ooit in Switch 2018! Sommige van de meest gebruikte acties kunnen nu met slechts één klik worden geactiveerd!

Er is een actie met één klik om toegang te krijgen tot de voorbeeldtaakvariabelen en metagegevens en een actie met één klik om alle verbindingen die momenteel zijn uitgesteld, vrij te geven.

Op populaire vraag is de webgebaseerde Job Client uitgebreid met gebruiksvriendelijke functies om:

  • Vind jobs in een controlepunt
  • Bewerk en update taken in de native applicatie vanaf een controlepunt
  • Selecteer en verwerk meerdere taken tegelijkertijd

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.