Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG OpenColor: complete drukperssimulator

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de verpakkingsindustrie, zorgt GMG OpenColor ervoor dat CMYK- en steunkleuren precies zo worden afgedrukt als u wilt.

De gepatenteerde OpenColor-technologie van GMG is uniek. Het maakt nauwkeurige proefsimulatie van de overdrukeffecten van steunkleuren mogelijk met behulp van speciale meerkanaalsprofielen.

De spectrale gegevensberekening omvat afdruktechnologieën, mediasoorten en afdrukvolgorde en de resultaten zijn zo betrouwbaar dat profielherhalingen niet langer nodig zijn.

Profielen kunnen nu zonder een testgrafiek worden gemaakt

GMG OpenColor 2.2 biedt een meetmogelijkheid voor aangepaste patches. Waar voorheen klanten een specifieke testgrafiek nodig hadden om een ​​kleurprofiel te maken, maakt GMG OpenColor 2.2 het mogelijk om volle tonen van een printcontrolestrip te meten, of zelfs volle vlakken en tintvlekken op het lopende afgedrukte vel en om een ​​profiel te maken van de vastgelegde spectrale gegevens, iets dat geen enkel ander profileerinstrument kan bereiken.

Een complete drukperssimulator – zelfs als alleen CMYK wordt afgedrukt

Moet u de volgorde van de kleuren in een bestelling wijzigen? Is de densiteit veranderd, of het substraat? GMG OpenColor berekent onmiddellijk een nieuw profiel. In plaats van steeds opnieuw op de pers te drukken, kan het resultaat van gewijzigde omstandigheden nu nauwkeurig en met minimale uitgaven worden voorspeld.
Contone of halftoon-proof? GMG OpenColor betekent open mogelijkheden.

Afgezien van het controleren van de kleurnauwkeurigheid, zorgt GMG OpenColor er ook voor dat moiré, onjuiste trappinginstellingen en andere defecten niet de showstopper van de aankomende productierun worden. Maak eenvoudig halftoonprofielen voor de kleuren die u nodig hebt, of het nu CMYK- of steunkleuren zijn, en druk hoogwaardige halftoonproeven af ​​in GMG DotProof en FlexoProof die het resultaat van de pers voorspellen met punt-voor-punt precisie, inclusief liniatuur, hoeken, puntvorm en puntverbreding.

Consistente kleuren gedurende het prepressproces

Het berekenen van proef- en separatieprofielen uit dezelfde gegevens, GMG OpenColor levert een betrouwbare en consistente kleurkwaliteit. Bijvoorbeeld bij het aanpassen van FOGRA39-gegevens aan uw specifieke afdrukomstandigheden en substraat. De resulterende kwaliteit en precisie is verbluffend, zelfs voor ervaren deskundigen, die GMG OpenColor beschrijven als “de meest ongelooflijke tool van de laatste 20 jaar”.

De separatieprofielen gemaakt in OpenColor kunnen worden toegepast in GMG ColorServer, onze oplossing voor kleurconversie, zodat neutraal grijze gebieden, harmonieuze gradaties en in feite alle voordelen van de MX DeviceLink-technologie gemakkelijk kunnen worden benut voor elk drukproces, kleurencombinatie en substraat. GMG ColorPlugin, de ingenieuze plug-in voor Adobe Photoshop, biedt een ander middel om GMG OpenColor-separatieprofielen, b.v. door CMYK-kanalen te vervangen door steunkleurkanalen via een directe verbinding met GMG OpenColor.

 

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.