Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG ProofControl 2.4 opent zich voor digitaal printen

De nieuwe GMG ProofControl 2.4 ondersteunt nu de digitale standaard Fogra PSD. De sjablonen voor afdrukstandaarden, die nu afzonderlijk kunnen worden gemaakt, maken het mogelijk om de oplossing voor proefverificatie nog beter individueel aan te passen.

Color Management-expert GMG maakt zijn proefbesturingssoftware voor digitaal printen toekomstbestendig met versie 2.4. Productmanager Jens Bloeck legt uit: “We voldoen aan de industriële eisen met de ondersteuning van de digitale standaard Fogra PSD (processtandaard voor digitale productie): processtabiliteit en kwaliteitsborging spelen een steeds belangrijkere rol bij digitaal printen.”

GMG ProofControl kan worden gebruikt voor het importeren en verifiëren van controlestrips voor afdrukstandaarden. Als het bewijs overeenkomt met de streefwaarden, wordt een label afgedrukt als een goedkeuringszegel en bij het bewijs gevoegd. Dit is hoe bewijzen objectief kunnen worden gemeten en dienen als juridisch bindende basis voor een bestelling.

Sjablonen maken voor aangepaste afdrukstandaarden

GMG ProofControl kan nog verder worden aangepast in versie 2.4. Onafhankelijke gemaakte kleurregelsets kunnen dus worden opgeslagen als sjablonen en worden toegepast op alle uitvoernormen. Dit maakt het afdrukken van verpakkingen eenvoudiger, waarbij individuele aanpassingen deel uitmaken van de dagelijkse bedrijfsvoering. Sjablonen voor ISO12647-7: 2016 en FOGRA PSD 2016 zijn al vooraf gedefinieerd.

Handige functies dankzij Microsoft Excel en XML-ondersteuning

Analyses en statistieken kunnen nu worden verzameld uit meetgegevens, bijvoorbeeld over afdrukstabiliteit, met behulp van de nieuwe Microsoft Excel-ondersteuning. Bovendien kunt u op deze manier uw eigen afdrukstandaarden maken. De standaardafdruklijst kan via XML worden opgeslagen en in andere werkstations worden geïmporteerd om consistentie te garanderen.

Nieuwe evaluatiecriteria en 64-bits ondersteuning

Controlestrips en afzonderlijke pleisters kunnen nu worden geëvalueerd met 95% kwantielen en de gewogen Delta Ch-formule. Dat betekent dat dit voldoet aan Fogra PSD en G7 Greyscale. GMG ProofControl 2.4 is nu ontworpen als een 64-bits toepassing en biedt merkbaar betere prestaties, vooral als het gaat om grote hoeveelheden meetgegevens.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.