Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG lanceert proofmedia met verbeterde prestaties

GMG, de toonaangevende ontwikkelaar van hoogwaardige kleurenbeheersystemen, introduceert twee nieuwe proof-media, GMG ProofMedia premium en GMG ProofMedia studio. Een nieuw geformuleerde coating, aangebracht op de premiumlijn, maakt de media meer lichtbestendig, verbetert de lichtechtheid en verouderingsbestendigheid. Het biedt ook de hoogste chemische weerstand.

GMG ProofMedia-premium: de meest betrouwbare referentie voor contract proofing. “We bieden ons hoogwaardige GMG ProofMedia al vijftien jaar aan, met constante kwaliteit”, legt GMG Managing Director Robert Weihing uit. “Hoewel onze klanten er heel blij mee waren, hebben we een nieuwe standaard gezet voor hoogwaardige proefdrukken met GMG ProofMedia premium. We krijgen zeer positieve feedback van onze meest kritische klanten. “Volgens Weihing is GMG ProofMedia premium de juiste keuze voor veeleisende gebruikers, als merkeigenaren, die de meest betrouwbare kleurreferentie nodig hebben.

GMG ProofMedia studio: Nauwkeurige simulatie van uiteindelijke substraten. “Printleveranciers moeten het uiterlijk en het gevoel van een eindsubstraat simuleren in termen van kleurweergave, grammage en oppervlaktestructuur. Dit kan perfect worden bereikt op het media uit de studio lijn”, legt Yi Wang, GMG Product Manager, uit.

De nieuwste versies van GMG-software zijn volledig compatibel met de nieuwe GMG ProofMedia-portfolio, klaar om ervoor te zorgen dat gebruikers de beste proefresultaten kunnen behalen met GMG-kwaliteit.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.