Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG lanceert mat OBA proofing-media

GMG ProofMedia studio OBA mat 150 is de beste keuze voor het proefdrukken van niet-gecoat productiepapier en de FOGRA52

GMG, een toonaangevende ontwikkelaar van hoogwaardige kleurenbeheer- en proofingoplossingen, kondigt de lancering aan van GMG ProofMedia studio OBA mat 150. Dit is GMG’s eerste matte oppervlakterestvrijmakende media die hoge optische heldermakende stoffen bevatten ( OBA). Het is ontwikkeld voor zeer nauwkeurige drukproeven en de beste visuele match van vaak gebruikte ongecoate productiepapieren.

In het verleden was het problematisch voor ontwerpbureaus, prepress- en drukkerijen om een ​​visuele overeenkomst tussen proefdrukken en afdrukken te leveren, zelfs met een goede colorimetrische meting, omdat matte proofingmedia geen of te weinig fluorescentie bevatten. Dit probleem kan worden opgelost met GMG’s nieuwe high OBA met mat 150 media. Fluorescerende niveaus vergelijkbaar met populaire productiepapieren, bewijzen gedrukt op GMG ProofMedia studio OBA mat 150 leveren goede visuele overeenkomsten met de uiteindelijke productie. Dit omvat de FOGRA52-drukvoorwaarden.

GMG OBA studio mat 150 bevat niet alleen veel OBA, maar heeft ook een hoger helderheidsniveau. Als gevolg hiervan biedt OBA mat 150 een groter kleurenbereik in gemarkeerde gebieden in vergelijking met veel andere proefmedia.

De belangrijkste kenmerken van GMG ProofMedia studio OBA mat 150 zijn:

  • de oppervlakte- en kleureigenschappen maken het mogelijk om een ​​visuele match tussen bewijzen en prints te bereiken voor populair ongecoat productiepapier
  • de printconditie van FOGRA52 kan perfect worden gesimuleerd
  • de papiertint van L * 97; a * 2,5; b * -10 biedt een groter kleurenbereik in gemarkeerde gebieden in vergelijking met de meeste proefmedia
  • het is recyclebaar
  • het is verkrijgbaar in breedtes van 17, 24, 42 en 44 inch

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.