Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG lanceert GMG ColorServer 5.0 met verbeterde automatisering

GMG, de toonaangevende ontwikkelaar van oplossingen voor kleurbeheer, maakt pre-press werk efficiënter. De nieuwe GMG ColorServer 5.0 wordt geleverd met een verbeterde hotfolder-gebaseerde automatisering die is ontworpen voor maximale productiviteit en procesveiligheid.

Automatische verwerking biedt een hoge kwaliteit

De automatische kleurconversie van GMG ColorServer zorgt voor consistente afdrukresultaten voor alle afdrukprocessen en substraten – of het nu gaat om industriestandaarden of interne standaarden. “Het handmatig retoucheren van meerdere bestanden kan ingewikkeld zijn en garandeert geen herhaalbare resultaten. Met GMG ColorServer 5.0 en de GMG MX-technologie kunnen drukklare bestanden automatisch in reproduceerbare kwaliteit worden gemaakt “, legt Thomas Kunz, hoofd van GMG-productbeheer, uit. GMG ColorServer 5.0 maakt zelfs een nauwkeurige en kostenefficiënte omzetting van steunkleuren in proceskleuren mogelijk.

Nieuwe snelle client-server architectuur

Dankzij de nieuwe client-server architectuur kan de server werken op elke computer in een netwerk met meerdere gebruikers die er tegelijkertijd toegang toe hebben. Omdat de verwerkingsbelasting automatisch wordt gedistribueerd naar de verbonden computers, worden productiepieken afgedekt en is parallelle bestandsverwerking mogelijk.

Nieuw dynamisch hotfolder concept

Omdat alle hotfolders centraal worden beheerd, kan elke client bestanden converteren zonder specialistische kennis. Kunz legt uit: “GMG ColorServer 5.0 dynamische hotfolderconcept vereenvoudigt uw werk omdat meerdere hotfolders verwijzen naar één sjabloon. Als u overschakelt naar een andere afdrukstandaard, wordt alleen de sjabloon gewijzigd en passen alle hotfolders daaraan aan. “Het is zelfs mogelijk om binnenkomende gegevens toe te wijzen aan een afdrukstandaard door het bestand eenvoudigweg een naam te geven.

Integratie, profilering, substraat-simulatie

Om de productiviteit en de afdrukkwaliteit van de hele pre-press setups te verhogen, kan GMG ColorServer 5.0 worden geïntegreerd in vrijwel elke workflow-applicatie van derden. De optionele, volledig geïntegreerde SmartProfiler breidt GMG ColorServer 5.0 uit met profileringsfunctionaliteit. De Paper Adaptation Tool garandeert nauwe visuele overeenkomsten met afdrukvoorwaarden of standaarden die de kleurenuitvoerruimte aanpassen aan het productiepapier.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.