Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG ColorProof 5.11 biedt automatische update-meldingen

GMG presenteert met GMG ColorProof 5.11 voor de eerste keer een versie die geautomatiseerde meldingen over nieuwe software-updates biedt. De zogenaamde patches kunnen rechtstreeks vanuit de applicatie worden geïnstalleerd. Bovendien zorgt de update voor Adobe PDF Print Engine 5.1 voor meer compatibiliteit met de nieuwste Adobe-producten.

Tuebingen, Duitsland (23 mei 2019) – Color Management-specialist GMG brengt een nieuwe versie van zijn populaire proofing-oplossing GMG ColorProof uit. Talloze en geavanceerde functies lonend voor de gebruiker, legt productmanager Jens Bloeck uit: “Geautomatiseerde melding van nieuwe patches klinkt misschien eenvoudig, maar het is een belangrijke tool voor de workflow en het dagelijkse werk van onze klanten. De update naar Adobe PDF Print Engine 5.1 is ook een voordeel – het stelt onze klanten in staat om op gelijke hoogte te zijn met de technische vooruitgang. “

Geautomatiseerde patchmeldingen
GMG ColorProof 5.11 kondigt automatisch nieuwe patches aan bij het starten van de applicatie. Met een enkele klik wordt de patch niet alleen geïnstalleerd, maar wordt ook de vereiste herstart van de software uitgevoerd. De nieuwe functie biedt een duidelijk voordeel voor alle gebruikers – handmatige downloads, installatie en reboot worden voorkomen. Ook wordt er geen patch gemist, terwijl de inspanning voor de gebruiker tot een minimum wordt beperkt. Om de factor tijd zo laag mogelijk te houden en de werkstroom niet te onderbreken, worden belangrijke software-updates afzonderlijk behandeld. Tegelijkertijd blijft de beslissing bij het installeren van patches bij de gebruiker: de optie voor een latere installatie is natuurlijk gegeven.

Adobe PDF Print Engine 5.1
GMG ColorProof 5.11 garandeert compatibiliteit met de nieuwste Adobe-producten om gelijke tred te houden met de nieuwste stand van de techniek en consistente resultaten te leveren. De RIP geïntegreerd in GMG ColorProof is gebaseerd op de Adobe PDF Print Engine (APPE) en voldoet aan de update van APPE 5.1 ​​de nieuwste standaard. Gebruikers van GMG ColorProof 5.11 hebben nu toegang tot de nieuwste PDF 2.0-technologie, waarvan de voordelen overtuigend zijn: dankzij APPE 5.1 ​​kunnen zowel digitaal als commercieel drukwerk het volledige potentieel van functies zoals spectrale gegevens voor steunkleuren of zwartpuntcompensatie benutten.

Opdrachten en printers in één oogopslag met GMG ColorProof GO
De nieuwe webgebaseerde proofingtool GMG ColorProof GO, die voor het eerst werd gepubliceerd in de nieuwste versie van GMG ColorProof, stelt gebruikers in staat om hun opdrachtverwerking en printers vanaf elke locatie te volgen. De takenlijst bevat nu de taaknaam, de printer en de huidige status, evenals details zoals afbeeldingsnamen, proefvoorwaarden, verificatiestatus, afmetingen en kleurkanalen. In de weergave Printers worden alle apparaten weergegeven die zijn verbonden met GMG ColorProof en wat de huidige kalibratiestatus van de printer is. In één oogopslag ziet u ook gebruikers, locaties en hun rechten.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.