Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

GMG ColorPlugin: hoge kwaliteit kleurconversies in Adobe Photoshop

De GMG ColorPlugin is een Mac en Windows cross-platform plugin voor hoge kwaliteit kleurconversies in Adobe Photoshop. De kleurconversies zijn niet alleen mogelijk op bestandsniveau, maar ook voor enkele of meerdere lagen (layers) en selecties.

Door het toepassen van GMG separatie, her-separatie en inkt-optimalisatie profielen, worden een aantal voordelen bereikt: conversies van RGB naar CMYK leiden tot minder kleurverlies, de beeldkwaliteit wordt verbeterd in de meer moeilijke gebieden zoals huidtinten, grijpbalans en schaduwpartijen, en CMYK-separaties zorgen ervoor dat alle inhoud kan worden geproduceerd volgens exact dezelfde kleurruimte.

De GMG ColorPlugIn bestaat uit 3 verschillende versies en worden in een jaarlijks abonnementsvorm geleverd;

GMG ColorPlugin Standard: € 480,- (1 seat – huur per jaar): kleurconversies met door GMG geleverde profielen van de ene industrie standaard naar een andere.
GMG ColorPlugin Pro: € 960,- (1 seat – huur per jaar): kleurconversies met door GMG geleverde profielen, custom en GMG InkOptimizer profielen.
GMG ColorPlugin Packaging Pro: € 1.990,- (1 seat – huur per jaar): kleurconversies zoals in “Pro” plus verpakking-tools; Channel Removal tool, Minimum Dot functions etc.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.