GMG ProofControl

Een controle strip gecontroleerd door de software is het wereldwijde erkende certificaat voor kwaliteit. GMG ProofControl garandeert betrouwbare en volledige kwaliteitscontrole van digitale kleurproeven op basis van een gedefinieerde standaard. 
GMG ProofControl
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Voordelen

  • Hogere productie en betrouwbaarheid
  • Voorkomen van klachten van klanten
  • Betrouwbare uitwisseling van gegevens

Een controle strip gecontroleerd door de software is het wereldwijde erkende certificaat voor kwaliteit.
Het garandeert betrouwbare en volledige kwaliteitscontrole van digitale kleurproeven op basis van een gedefinieerde standaard. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat de kleurenproef het drukwerk  zo nauwkeurig mogelijk simuleert. Fouten op de kleurenproef kunnen vroegtijdig worden gedetecteerd.

De kleurenproef wordt gecontroleerd door de doelwaarden van internationale industriestandaarden te controleren, zoals ISO Offset, ISO Newspaper, PSR Gravure (ECI), SWOP, GRACoL en 3DAP of doelwaarden van aangepaste profielen.

GMG ProofControl Inline is een extra module die volledig geautomatiseerde proofing en snelle, foutvrije verificatie van contone proofs op printers met een geïntegreerde spectrometer mogelijk maakt.

Inline metingen
Externe metingen
Custom meetwaardes
ISO standaard 2016​
Custom standaard
Custom strip

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.