GMG InkOptimizer

Is veel meer dan alleen het besparen van inkt, het optimaliseert de kleurscheiding en stabiliseert de gehele drukgang. Door de kleurcompositie van PDF-bestanden te standaardiseren en de niveaus van zwarte inkt te verhogen.

GMG InkOptimizer
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Voordelen

  • Verbeterd inktgedrag
  • Tot wel 30% besparing op inkt (afhankelijk van het afdrukproces en het substraat)
  • Sneller “op kleur”
  • Snellere verwerking door kortere droogtijden
  • Minder papierafval
  • Tot wel 47% besparing op inkt met speciale Turbo-G profielen
  • Kortere goedkeuring
  • Minder kans op baanbreking

Is veel meer dan alleen het besparen van inkt, het optimaliseert de kleurscheiding en stabiliseert de gehele drukgang. Door de kleurcompositie van PDF-bestanden te standaardiseren en de niveaus van zwarte inkt te verhogen, behoudt de software de originele kleur- en beeldkwaliteit van het drukwerk, terwijl de productiekosten worden verminderd.

Dit wordt bereikt door datgene aan te passen waar het menselijk oog het meest gevoelig reageert – de grijsbalans. Deze grijswaarden worden bijgesteld en de neutrale gebieden en tertiaire kleuren, zoals bruine en groene tinten, worden consistenter gemaakt. Daarnaast worden contrast- en schaduwdetails verbeterd.

Onverslaanbare procesoptimalisatie – ook bij krantendruk

De inkt-reductie helpt bij het voorkomen van doorschijnende effecten en verhoogt de drukbaarheid – essentieel bij het afdrukken op papier met een laag gramgewicht, zoals krantenpapier.

Volledig geautomatiseerde superioriteit

De software maakt gebruik van vierdimensionale GMG Device-Link profielen om uw drukdata te optimaliseren met speciale UCR / GCR algoritmes. De conversie is niet alleen volledig geautomatiseerd, maar behoudt ook de integriteit van het zwarte kanaal in vergelijking met ICC-gebaseerde oplossingen.

Fogra 51: ICC conversie vs. ColorServer/InkOptimizer

Verschil omzetting via GMG MX en ICC

Maximaal overzicht

Volautomatisch

Client-server architectuur

Turbo-G profielen

InkSaving Report Tool

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.