GMG FlexoProof

In tegenstelling tot grotendeels gestandaardiseerde offsetdruk, is de verscheidenheid van substraten in Flexodruk op zichzelf al een uitdaging voor de meeste proofing systemen. Voeg hierbij een groot aantal steunkleuren toe en de meeste oplossingen zijn niet toereikend. 

GMG FlexoProof

Voordelen

  • Accurate gerasterde proef met simulatie van media
  • Simulatie van persregistratie en ontbrekende punten in diepdruk
  • Eenvoudige integratie door directe verwerking van de originele RIP data
  • Uitgebreide steunkleurfuncties en proofing met uitgebreide kleurruimtes
  • Substraat textuur simulatie

In tegenstelling tot grotendeels gestandaardiseerde offsetdruk, is de verscheidenheid van substraten in Flexodruk op zichzelf al een uitdaging voor de meeste proofing systemen. Voeg hierbij een groot aantal steunkleuren toe en de meeste oplossingen zijn niet toereikend. GMG FlexoProof heeft echter al lang in deze unieke omstandigheden zijn toegevoegde waarde bewezen.

De software stelt gebruikers in staat om individuele substraatstructuren te simuleren, zoals papiervezels, reliëfstructuren of golfkarton voor proofing. Zelfs ongunstige omstandigheden zoals afdrukken op minderwaardig kwaliteitspapier kunnen worden gesimuleerd.

Ondersteuning voor alle standaard spot kleur systemen

Alle Pantone®-bibliotheken worden vooraf geladen als norm. Alle beschikbare steunkleuren worden opgeslagen in een centrale kleurdatabase en kunnen op elk gewenst moment door de gebruiker worden toegevoegd. Alle steunkleuren kunnen automatisch worden ingevoerd en gemeten in elke gradatie. De software ondersteunt maximaal 64 separaties in één afbeelding.

Steunkleuren worden berekend met behulp van een speciaal algoritme en nauwkeurig afgedrukt door rekening te houden met het substraat. Op deze manier kunnen zelfs effecten van doubleren of kleurenmodellen zoals Hexachrome® betrouwbaar worden berekend en gesimuleerd.

De transparantie van kleuren en kleurvolgorde kunnen ook door gebruikers gedefinieerd worden. Witte onderdruk – onontbeerlijk op de verpakkingsmarkt – kan ook als een aparte kleur worden gedefinieerd.

Met de optionele XG-module kunt u ook profiteren van de nieuwste multicolor printerserie van Epson SureColor P5000, P7000, P9000 serie en HP Designjet Z3200 alsmede de oudere modellen. Deze printers hebben een uitgebreide kleurruimte waardoor veel meer steunkleuren nauwkeurig kunnen worden gesimuleerd in een gerasterde proef. Voorheen was dit alleen mogelijk met zeer dure en langzame gerasterde proofing systemen op thermische basis.

Gerasterde preview
1bit TIFF generator
Uitgebreide spotondersteuning
Load balancing
ProfileEditor
Calibration Wizard

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.