GMG DotProof

Afdrukresultaten met ongunstige rasterhoeken of onjuiste overlooptinten en overdrukinstellingen kunnen tijdig worden gedetecteerd en vermeden worden door een gerasterde proef. Deze gerasterde proef  moet worden gemaakt met de originele 1-bits beelden.

GMG DotProof

Voordelen

  • Nauwkeurig gerasterd proeven met contract-proef kwaliteit (gecertificeerd)
  • Eenvoudige integratie door directe verwerking van de originele rip-gegevens
  • Uitgebreide spotkleur functionaliteit en XG proofing
  • Kwaliteitscontrole via controlestrips en labels
  • Productie betrouwbaarheid en kostenbesparing door vroegtijdige detectie van mogelijke drukproblemen
  • Faalbestendig kleurbeheer door interne validatie van de geselecteerde parameters
  • Locatie onafhankelijke uitwisseling via FTP en WebClient
  • Geïntegreerde raster image processor met de nieuwste Adobe Print Engine Technology
  • Load balancing en nesting voor maximale productiviteit en minimaal materiaalverlies

Bij het maken van CTP platen hebben parameters zoals de screening, overdrukken en trapping-instellingen een beslissende invloed op het drukresultaat. Om zeker te zijn dat alle parameters correct zijn ingesteld, kunt u het bestand op een inkjetprinter printen, waardoor u kostbare tijd en geld bespaart. GMG DotProof voorspelt precies wat er gaat gebeuren tijdens plaatbelichting en op de drukpers.

GMG DotProof is de enige softwareoplossing die de rasterpunten echt simuleert via een contractproef van uitmuntende kwaliteit.

Absolute kleurnauwkeurigheid met volledige integriteit van gegevens

In tegenstelling tot veel producten van concurrenten doet de software dat niet gewoon door CMYK-kanalen op elkaar afdrukken maar voegt gekleurde microdots toe aan de gescreende punten om het uiterlijk van de kleur te behouden. Op deze manier worden zowel raster en de kleur nauwkeurig weergegeven. Ook de eerste drukpunt en de puntverbreding van
de pers kan worden gesimuleerd op de proef.

De software is ook onmisbaar in drukprocessen met een grof raster, omdat het uiteindelijke visuele resultaat hierdoor meer beïnvloed wordt.

Zonder nauwkeurig gerasterde proeven is een betrouwbare voorspelling van het uiteindelijke drukresultaat onmogelijk.

Eigen 1bit generator

Klantcommunicatie heeft voor ons de hoogste prioriteit. Dit is waarom de kwaliteit van een halftoonproef van GMG kan worden gecommuniceerd op dezelfde manier als een reguliere contractproef..Alle internationaal erkende controlestrips maken deel uit van de software en kunnen eenvoudig worden omgezet in 1-bit strips en geverifieerd worden. Zelfs maatwerk
strips kunnen worden gemaakt en geëxporteerd om te worden gescreend in uw imagesetter RIP.
De mogelijkheid om 1-bit imagesetter-gegevens rechtstreeks te verwerken maakt GMG DotProof eenvoudig te integreren in specifieke workflows en garandeert absolute gegevensintegriteit betreffende de rasterhoeken en -vorm.

Voor een proef van een raster zonder 1-bit data heeft de software een 1-Bit-Creator aan boord met vooraf gedefinieerde rasters. Zo kunt u ook zonder een RIP en dus 1-bit data toch een gerasterde proef maken.

Een groter kleurbereik met grotere kleurruimtes

Een veel groter aantal steunkleuren (spot colors) kunnen worden gesimuleerd met hoge kwaliteit door halftoon-proofing. Met de GMG DotProof XG (Extended Gamut) module kunnen gebruikers optimaal gebruik maken van het grotere kleurenbereik van de Epson SureColor P5000, P7000, P9000 en HP Designjet Z3200 printers alsmede van de oudere modellen.

Gerasterde preview
1bit TIFF generator
Uitgebreide spotondersteuning
Load balancing
ProfileEditor
Calibration Wizard

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.