GMG ColorServer

Of u nu een drukkerij of prepress-bedrijf bent, deze software is de oplossing om beelden of PDF-bestanden geschikt te maken voor druk. RGB, CMYK of een combinatie hiervan kunnen kunnen automatisch worden omgezet naar één kleurruimte – volgens industrienormen of eigen normen.

GMG software
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email


Nu ook beschikbaar als configurator voor Enfocus Switch

Voordelen

  • High-end conversie met GMG MX technologie en de Paper Adaptation Tool
  • Efficiënte procesautomatisering met dynamische hotfolders
  • Hoge doorvoer snelheid en fail-over door middel van client-server-architectuur
  • Directe workflow integratie met software van derden
  • Accurate steunkleuren (spot color) conversie, alle huidige steunkleuren-bibliotheken geïntegreerd
  • Adobe® PDF Library-gebaseerde PDF-engine voor het beste resultaat om transparantie en overdruk te converteren
  • Optioneel: volledig geïntegreerde SmartProfiler met kalibratie- en proofing-functionaliteit – makkelijk te gebruiken

Of u nu een drukkerij of prepress-bedrijf bent, deze software is de oplossing om beeldbestanden geschikt te maken voor druk. RGB, CMYK beelden of een combinatie hiervan kunnen kunnen automatisch worden omgezet naar één kleurruimte – volgens industrienormen of eigen normen.

Het levert consistente printresultaten over alle afdrukprocessen en substraten (mediasoorten). De hotfolder-gebaseerde automatisering versnelt uw proces, waardoor het handmatig omzetten van bestanden niet meer nodig is.

Beste conversie met GMG MX Technologie en de Paper Adaption Tool

De software is gebaseerd op GMG MX technologie, die reproduceerbare resultaten levert in high-end kwaliteit. CMYK-naar-CMYK conversies worden uitgevoerd terwijl de integriteit van het zwartkanaal wordt behouden. Op deze manier kunnen afdrukgegevens optimaal worden omgezet van de ene afdrukstandaard naar de andere.

Dankzij de CMYK-conversie van de software kunnen gegevens worden gestandaardiseerd op basis van kleursamenstelling, en de conversie van RGB naar CMYK geeft een beter resultaat dan een conversie op basis van een ICC-workflow. Steunkleuren kunnen nauwkeurig worden omgezet in processkleuren en met gebruik van het maximale kleurbereik van de CMYK-kleurruimte.

De Paper Adaption Tool garandeert een nauwkeurige benadering van de druk-condities rekeninghoudend met de kleurruimte van het gekozen media. Hiernaast kan de software overweg met 4-kleuren separatieprofielen die gemaakt zijn met behulp van GMG OpenColor.

GMG SmartProfiler: high-end kwaliteit, makkelijk te gebruiken

De optionele GMG SmartProfiler breidt de software uit met de profileringsfunctionaliteit. Dankzij de stap voor stap instructies kan elke gebruiker printers en digitale persen kalibreren, her-kalibreren en profileren zonder expertise in kleurbeheer.

In tegenstelling tot andere technologieën heeft de software handige voorinstellingen voor de verschillende inktsoorten die gebruikt worden in groot formaat en digitaal printen. Oorzaken van fouten worden geminimaliseerd, omdat u als gebruiker stap voor stap door alle instellingen wordt geleid.

Verschil omzetting via GMG MX en ICC

Maximaal overzicht

Volautomatisch

Client-server architectuur

Job ticket – XML

ColorServer herbruikbare resources

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.