GMG ColorProof

Al jaren de keuze van vooraanstaande bedrijven in de grafische industrie voor het maken van gecertificeerde kleurenproeven. De betrouwbaarheid en opmerkelijke prestaties maken het een onontbeerlijk hulpmiddel bij toonaangevende bedrijven op het gebied van kleurbeheer.

GMG ColorProof

Voordelen

  • Plug and Proof-systeem met vooraf geïnstalleerde, geteste kleurenprofielen voor alle relevante afdrukstandaarden
  • Kalibratieconcept voor de hoogste stabiliteit en consistentie, één keer kalibreren, voldoen aan alle normen
  • Uitstekende spotkleur simulatie en ondersteuning voor uitgebreide kleurruimten
  • Betrouwbaar kleurbeheer door interne validatie van de geselecteerde kleurwaarden
  • Geïntegreerde Raster Image Processor met de nieuwste Adobe Print Engine Technology
  • Ingebouwde ondersteuning voor verschillende meetapparaten
  • Hotfolders voor het maken van workflows – verbindingen tussen andere systemen
  • Load-balancing en nesting voor optimale productiviteit en minder verlies van materiaal
  • Remote proofing via FTP of netwerkmap

Al jaren de keuze van vooraanstaande bedrijven in de grafische industrie voor het maken van gecertificeerde kleurenproeven. Het is ook in overeenstemming met wereldwijd aanvaarde drukstandaarden zoals ISO Offset, PSO, GRACoL en SWOP. De betrouwbaarheid en opmerkelijke prestaties maken het een onontbeerlijk hulpmiddel bij toonaangevende bedrijven op het gebied van kleurbeheer.

Plug and Proof – veilig en efficiënt zonder specialistische kennis

De software wordt vooraf geladen met kleurprofielen van alle gebruikelijke standaarden, zodat u meteen kunt beginnen. Selecteer de printer, kalibreren en u kunt het eerste resultaat binnen enkele seconden afdrukken en beoordelen.

GMG ProofControl – uw kwaliteitsbegeleider

netwerkmapOm de kwaliteitscontrole te waarborgen, wordt het afdrukken met een controle label en en controle strip aanbevolen. Op deze manier is informatie over de kleurnauwkeurigheid altijd beschikbaar. Dit kan volledig worden geautomatiseerd voor printers met een geïntegreerd meetapparaat: belangrijk voor dagelijkse consistente reproductie en essentieel voor bewijs dat de afdruk voldoet aan de afgesproken norm.

Betrouwbaar zoals gebruikelijk, krachtiger dan ooit

Het is de perfecte integratie van proof printing met onze exclusieve portfolio van GMG proofing media wat deze software een superieure oplossing maakt. Wij verzekeren zeer accurate simulaties van wat uiteindelijk wordt afgedrukt.

Remote proofing 

Met remote proofing biedt de software een remote-oplossing die internationale bedrijven nodig hebben. Of het nu gebeurt via FTP of  WebClient, het zorgt ervoor dat u overal hoge kwaliteit proefafdrukken kunt creëren.

GamutViewer
Inline metingen
Load balancing
Reprint
ProfileEditor
Calibration Wizard

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.