GMG Color

GMG is een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van high-end kleurbeheer software oplossingen. GMG’s klanten omvatten een breed scala van industrieën en toepassingsgebieden.
GMG color

GMG is een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van high-end kleurmanagement software oplossingen. GMG’s klanten omvatten een breed scala van industrieën en toepassingsgebieden waaronder reclamebureaus, prepress huizen, offset-, flexo-, en verpakkingsdrukkers, digitaal-, en groot-formaat print-bedrijven, als ook internationaal opererende diepdruk- en rotatie-offset drukkers.

Maar hoe moet kleur in de toekomst worden beheerd en gecontroleerd? Hoe ziet GMG’s toekomstbeeld over kleur er morgen uit?

De wereld van drukwerk is een inspirerende plek om te zijn. Het digitale landschap breidt zich voortdurend uit en de horizon lijkt onbegrensd voor ontwikkelaars, artiesten, mediaproducenten en merken – groot en klein.

Online of offline, er zijn nog steeds drie dingen die GMG in de toekomst prioriteert: GMG zal zich blijven richten op betrouwbaarheid, nauwkeurigheid leveren en een compromisloze houding ten opzichte van kwaliteit.

Vandaag. Morgen. GMG snapt kleur.

Ze laten het eenvoudig klinken, we weten het. Bij GMG worden al duizenden klanten geholpen die streven naar perfectie in kleurbeheer en proofing. Kleur is moeilijker dan het lijkt, en dat maakt de toekomst allemaal zo ongelooflijk opwindend. En met meer dan 130 werknemers in Europa, de VS, China en Japan, kunnen we met vertrouwen zeggen dat GMG vandaag een wereldwijd bekroonde leider is in geavanceerde kleurbeheer- en proofing software.

MacManiac is binnen Nederland aangesteld als exclusief partner voor de vertegenwoordiging van GMG’s producten en oplossingen in al haar facetten.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.