Epson WT7900

Met de rendabele Epson Stylus Pro WT7900 met hoge productiviteit voegt u nieuwe helderheid en kleur toe aan proefdrukken voor verpakkingen. Deze 24 inch printer gebruikt witte inkt om opvallende steunkleuren, vloeiende witte gradaties en nauwkeurige overlays te maken, zodat u over een echt alternatief voor digitale proefdruksystemen beschikt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Combineer met de volgende software
Nu ook geschikt voor GMG OpenColor!

Kenmerken WT7900

  • Epson UltraChrome HDR met oranje, groene en witte inkt
  • Modi voor surface- en reverse-afdruk
  • Consistente kwaliteit, eenvoudig onderhoud
  • Naadloze integratie, vereenvoudigde workflow

Voor de simulatie van transparante verpakkingen biedt GMG een oplossing die een drastische tijdsbesparing oplevert en de kosten tot wel 90% reduceert in vergelijking tot analoge systemen als de Kodak Approval of DuPont Cromalin.

De combinatie van GMG proofing en de Epson Stylus Pro WT7900 witte inkt printer maakt maximale kleurkwaliteit op transparante film of metaalfolie mogelijk. Het vergrote kleurbereik van de printer maakt het mogelijk om 98% van de Pantone GOE spotkleuren te simuleren.

De GMG proofingoplossing garandeert bijzonder hoge kleuraccuraatheid en herhaalbaarheid wanneer er contone proeven (GMG ColorProof) en halftoon proeven (GMG FlexoProof) worden gemaakt. Op deze manier profiteert de gebruiker direct van de kwaliteitsstandaarden die GMG in de laatste jaren heeft neergezet in de grafische industrie met haar baanbrekende color management oplossingen.

Uw voordelen 

  • Tijd- en kostenbesparingen door volledig geautomatiseerde proofproductie.
  • Realistische proeven op transparante materialen, inclusief spotkleuren.
  • Productiebetrouwbaarheid door kleuraccurate halftoon proeven met uitstekende detaillering.
  • Unieke remote proofing technologie.
  • Hoogste flexibiliteit door een bijzonder eenvoudige manier om profielen te maken.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.