Epson SC-S80600 LFP (64")

Deze solvent printer biedt gebruikers een nieuwe manier om allerlei soorten creaties te maken op een reeks verschillende substraten, variërend van eenvoudige signalisatie materialen tot high-end displays en decors. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Nu in combinatie met GMG ColorProof, OpenColor en JetComp media voor flexibel media proofing​
GMG OpenColor

Kenmerken SC-S80600

  • Precieze en nauwkeurige afdrukken: toonaangevend AD-ATC-systeem en geavanceerde media-invoer
  • Resultaten van superieure kwaliteit: PrecisionCore TFP-printkoppen van de nieuwste generatie en UltraChrome GS3 met een rode en oranje inkt
  • Reeks creatieve toepassingen: afdrukken op verschillende substraten, waaronder doorzichtige folie, vinyl, canvas en fotopapier
  • Maximaliseer de productiviteit: geautomatiseerd onderhoud van de printkoppen en beschermplaat; systeem voor het opvangen van de inktnevel
  • Uitzonderlijke service en ondersteuning: standaard tweejarige garantie, terwijl tevens uitgebreide opties beschikbaar zijn

Deze solvent printer biedt gebruikers een nieuwe manier om allerlei soorten creaties te maken op een reeks verschillende substraten, variërend van eenvoudige signalisatie materialen tot high-end displays en decors. Elke afzonderlijke component is volledig door Epson ontworpen en vervaardigd om een naadloze werking te waarborgen en resultaten van professionele kwaliteit te garanderen.

Precisie

Productie met ongeëvenaarde nauwkeurigheid dankzij een geavanceerd verwerkingssysteem voor substraten dat toonaangevende prestaties levert. Dit biedt een zeer geavanceerd systeem voor automatische spanningscontrole (AD-ATC), invoerrollers met grote diameter en antistatische flexibele drukrollers voor optimale grip en nauwkeurigheid bij de invoer.

Productiviteit

Geautomatiseerd onderhoud van de printkop en een systeem voor het opvangen van de inktnevel helpen een maximale beschikbaarheid te waarborgen zodat het afdrukken continu kan blijven doorgaan.

Kwaliteit

De SC-S80600 is uitgerust met de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten met een nieuwe samenstelling, zodat u over uitstekende resultaten beschikt met prachtige kleuren en helderheid. De SC-S80600 kan een breed scala van zeer nauwkeurige kleuren produceren – nu tot 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren1 krachtens het PANTONE MATCHING SYSTEM®, zoals geëvalueerd en gecertificeerd door Pantone. Het is mogelijk de kwaliteit te verbeteren op een reeks verschillende substraten met behulp van de Precision Dot-modus met hoge kwaliteit.

Service en ondersteuning

Als zich toch een probleem voordoet, heeft Epson dit onder controle met een standaard tweejarige garantie. Voor klanten die langer willen profiteren van de uitzonderlijke service en ondersteuning van Epson zijn er tevens opties voor langere, uitgebreide garantie beschikbaar.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.