Epson SC-P9000 LFP (44")​

Produceer professionele foto´s en proefafdrukken van superieure kwaliteit met deze veelzijdige 44-inch foto- en proofing printer. De SC-P9000 biedt 98% Pantone gecertificeerde kleurenreproductie en wordt geleverd met een inktset van tien kleuren.

Epson SC-P9000
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
4 verschillende modellen
  • P9000 STD: LLK inktset
  • P9000 STD: LLK inktset en Spectroproofer
  • P9000V: Violet inktset
  • P9000V: Violet inktset en Spectroproofer
Combineer met de volgende software

Kenmerken SC-P9000

  • UltraChrome HDX-pigmentinkten: Levert uiterst nauwkeurige kleuren met 98% Pantone®-dekking
  • Epson TFP PrecisionCore-printkop: Garandeert consistente resultaten en hoogwaardige, betrouwbare afdrukkwaliteit
  • Superieure lichtechtheid: Afdrukken op Premium Glossy Photo Paper gaan maximaal 60 jaar mee
  • Inktpatronen met hoge capaciteit: Langere drukgangen voordat inktpatroonvervanging is vereist
  • Gebruiksvriendelijk: Helder LCD-bedieningspaneel en optionele harde schijf van 320 GB
Produceer professionele foto´s en proefafdrukken van superieure kwaliteit met deze veelzijdige 44-inch foto- en proofing printer. De SC-P9000 biedt 98% Pantone gecertificeerde kleurenreproductie en wordt geleverd met een inktset van tien kleuren en de Epson TFP PrecisionCore-printkop, resulterend in nauwkeurige en duurzame afdrukken. Naast de geavanceerde techniek biedt de printer een reeks van gebruiksvriendelijke functies.
 

Breed kleurenspectrum

De SC-P9000 wordt geleverd met een tienkleuren UltraChrome HDX-pigmentinktset en levert 98% van Pantone®-gecertificeerde kleuren voor het produceren van bijzonder hoogwaardige en uiterst nauwkeurige afdrukken met heldere, levendige kleuren. De geavanceerde zwartwitmodus (ABW) maakt het mogelijk de prachtigste afdrukken te maken, met diepe rijke zwarttinten met hoge dichtheid en uiterst vloeiende overgangen tussen tinten.
 

Gebruiksvriendelijk en voordelig 

De printer is in alle aspecten ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en maximale betrouwbaarheid. Overschakelen tussen media verloopt snel en eenvoudig met het heldere LCD-bedieningspaneel en -menu, terwijl de afzonderlijke inktpatronen van 350 ml of 700 ml langere drukgangen mogelijk maken voordat de inktpatronen moeten worden vervangen. De optionele harde schijf van 320 GB biedt gebruikers de mogelijkheid om ruimte te besparen op hun computer en meerdere afdruktaken op de printer op te slaan alvorens deze af te drukken.
 

Betrouwbaar en efficiënt 

Dankzij de Epson TFP PrecisionCore-printkop en automatische spuitkopcontrolefunctie, zijn gebruikers verzekerd van consistente resultaten en de hoogste afdrukkwaliteit. Consistente kleurenreproductie is gegarandeerd, steeds weer opnieuw, zonder dat er dure extra software voor nodig is, vanwege het kleurkalibratie-hulpprogramma van Epson en de optionele Spectroproofer aangedreven door X-Rite voor snelle en nauwkeurige kleurmetingen.

Duurzame resultaten

Dankzij de superieure lichtechtheid blijven uw afdrukken er op hun best uitzien lang nadat ze zijn gemaakt. Afdrukken op Premium Glossy Photo Paper gaan zelfs maximaal 60 jaar mee.
 

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.