Epson

Epson is beroemd om zijn vernieuwingen op het gebied van kleurverwerking en zijn technologische ontwikkelingen, en talloze particulieren en bedrijven in heel Europa vertrouwen dagelijks op Epson-technologie voor hun printers, digitale camera’s, scanners, projectors en verbruiksmaterialen.

Epson groot formaat printers

Nu de concurrentie op de markt steeds heftiger wordt, zoeken bedrijven in alle soorten en maten naar nieuwe, voordeligere manieren om hen te helpen op te vallen en zich sneller aan te passen. Als een van de toonaangevende leveranciers van producten en oplossingen op het gebied van afdrukken en digitale beeldverwerking is Epson het best geplaatst om tegemoet te komen aan deze behoefte.

De grafische industrie steunt op nauwkeurige digitale kleur om succesvolle resultaten te leveren. Epson’s professionele inkjet printers die gebruik maken van UltraChrome inkten spelen een sleutelrol in iedere proofing oplossing – of het nu is voor prepress, drukkerij, reclamebureau, uitgever of fotograaf.

Epson is de de-faco standaard

Conistentie, accuraatheid en betrouwbaarheid hebben epson de de-factor standaard gemaakt – van inhoud- tot contractproofing. Wat de eisen ook zijn, Epson heeft een oplossing.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.