Enfocus Switch

Bedenk hoeveel tijd het kost om allerlei soorten documenten te maken, controleren, converteren, afdrukken en archiveren. Het automatiseren van deze taken maakt tijd vrij, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van diensten aan je klanten waar echt voor betaald wordt.

Enfocus Switch
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Nu met GMG ColorServer configurator
Enfocus Switch

Switch maakt uw leven makkelijker

 • Automatiseer repetitieve taken
  Creëer krachtige workflows die zorgen voor het gewenste niveau van consistentie en kwaliteit, terwijl ze flexibel genoeg zijn om zich aan te passen aan nieuwe zakelijke behoeften terwijl ze zich ontwikkelen.
 • Integreer partnertoepassingen
  Integreer eenvoudig verschillende applicaties van toonaangevende leveranciers en verhoog hun functionaliteit aanzienlijk.
 • Apps! Apps! Apps!
  De Enfocus Appstore is een marktplaats waar Switch-experts van over de hele wereld hun expertise aanbieden. Sleep het gewoon naar uw workflow.
 • Modulaire aanpak
  Betaal alleen voor wat u vandaag nodig hebt en voeg functionaliteiten toe naarmate uw bedrijfsbehoeften groeien.

Enfocus Switch wordt door experts beschouwd als een toonaangevende en ‘s werelds eerste geautomatiseerde, op regels gebaseerde pipeline workflowoplossing. Enfocus Switch heeft wereldwijd al duizenden bedrijven in staat gesteld om hun communicatie en productiviteit te verbeteren, evenals de kwaliteit van hun processen voor document- of bestandsuitwisseling. 

Switch fungeert als de “lijm” die de bestaande systemen van organisaties integreert met de toepassingen van derden die ze gebruiken voor creatie, productie en deling van bestanden. Gebruikers betalen alleen voor de functionaliteit die ze op dat moment nodig hebben. Via de grafische interface, die uitblinkt in beheer- en gebruiksgemak, kunnen ze koppelingen met toepassingen tot stand brengen om Switch naadloos te integreren in een efficiënte productieworkflow op maat.

Switch automatiseert het ontvangen en sorteren van bestanden, zodat gebruikers die repetitieve taken niet langer handmatig hoeven uit te voeren. Bestanden worden automatisch gedownload van één of meer FTP-servers of opgehaald uit e-mailbijlagen of hot folders. Vervolgens worden de bestanden gesorteerd in verschillende mappen of op flexibele wijze verstuurd naar de juiste bestemming, zodat elk bestand klaar is voor verwerking of archivering.

Al die functionaliteit wordt aangestuurd via een eenvoudige gebruikersinterface. De componenten en stappen van uw workflow worden weergegeven via eenvoudige pictogrammen.

 

Beschikbare modules

Configurator module

Maak optimaal gebruik van de integratiepartners van Switch.

Reporting module

Krijg volledige transparantie over uw live productie.

Metadata module

Verbeter uw workflow-intelligentie en personaliseer uw service aan uw klanten.

PDF Review module

Automatiseer e-mail softproofing.

Scripting module

Integreer uw zelfgemaakte Visual Basic-scripts, Javascripts of AppleScripts.

Database module

Automatiseer de communicatie tussen een databaseapplicatie en uw workflow.

Web Services module

Zorgen voor netwerkbeveiliging en bedrijfscontinuïteit.

Client module

Sta toe dat gebruikers op afstand toegang hebben tot Switch.

Configurator module

Met de Switch Configurator Module kunt u externe applicaties (zoals Adobe Creative Suite / Cloud, HP Indigo, PitStop Server ...) integreren in uw Switch-flows, om complexe workflows verder te automatiseren.

Er zijn veel integraties beschikbaar voor een verscheidenheid aan toepassingsgebieden, b.v. preflight, impositie, kleurbeheer, ripping, proofing, beeldoptimalisatie, documentarchivering, etc.

Hoe het werkt

Deze module maakt de zogenaamde "Configurators" mogelijk. Met configuratoren kunt u bestanden verwerken met toepassingen van derden vanuit een Switch-workflow. Na het succesvol voltooien van een taak gaan de bestanden verder door de stroom voor verdere verwerking.

In combinatie met de metagegevensmodule of de databasemodule kunnen de toepassingen van derden worden geconfigureerd door metadata afkomstig van externe bronnen waartoe die applicaties op zichzelf geen toegang hebben. Dit verhoogt de kracht en flexibiliteit van uw workflow aanzienlijk.

Switch is de oplossing die alle applicaties van derden bij elkaar houdt, waardoor end-to-end automatisering mogelijk is, zelfs met applicaties die geen automatisering ingebouwd hebben.

Reporting module

Met de Switch Reporting Module kunt u aangepaste dashboards maken om uw productie te visualiseren.

Dit biedt u een diepgaand beeld van uw live productie.

In elke fase van de productieworkflow kunnen werkbestanden in detail worden gevolgd via een volledig aanpasbaar dashboard.
Op elk moment kan het bedrijf snel banen vinden en knelpunten opsporen.
Bovendien slaat de module historische gegevens op voor toekomstig gebruik, waardoor voortdurende verbetering en efficiëntie van de gehele productie mogelijk is.

Hoe het werkt

Volg deze 5 eenvoudige stappen om uw aangepaste dashboards te bouwen:

 • Begin met het definiëren van een aantal logische fasen in uw Switch-flows.
  Bijvoorbeeld: ontvangen, preflighten, converteren, archiveren, afwerken.
 • Maak een nieuw dashboard en voeg zoveel widgets toe als nodig.
 • Geef aan welke stromen en stadia moeten worden gebruikt als gegevensbronnen voor elk van de widgets.
 • Definieer het type visualisatie (teller, grafiek, grafiek) voor elke widget.
 • Selecteer realtimegegevens of definieer een tijdsbestek om historische gegevens te visualiseren.
PDF Review module

De PDF Review-module is een eenvoudige maar krachtige PDF-goedkeuringstool. Het is ontworpen om handmatig e-mail softproofing te automatiseren en te vervangen.

Geen gedoe meer met PDF's voor e-mail
Het PDF-bestand wordt geüpload naar een webserver en gestreamd naar uw klant. Op die manier hoeft u geen versies met een lage resolutie op te slaan om ze via e-mail te verzenden.

100% correcte PDF-weergave
U hoeft zich geen zorgen te maken over de overdrukinstellingen en clientsoftware. De PDF Review Module garandeert een correcte weergave van het bestand zoals het bedoeld was.

Geen software nodig om te bekijken
De interface is gebaseerd op een browser en het PDF-bestand wordt gestreamd naar de gebruiker.

Geen gebruikersbeheer wat dan ook
De PDF Review-module genereert een unieke URL die via e-mail wordt verzonden. Uw eindgebruiker hoeft alleen op de koppeling in de e-mail te klikken om toegang te krijgen tot de interface en de PDF goed te keuren.

Hoe het werkt

Wanneer een PDF-bestand de PDF Review-app in de Switch-stroom bereikt, wordt het geüpload naar de webserver.
Na het uploaden wordt een e-mail met een unieke URL naar uw klant verzonden.
De klant klikt op de link. Het PDF-bestand dat moet worden goedgekeurd, wordt nu geopend in een browsergebaseerde viewer die overdruk en transparantie ondersteunt. Het is niet nodig om software te downloaden of te installeren.

De goedkeuringsopties kunnen worden aangepast en worden gedefinieerd door de uitgaande verbindingen van de PDF Review-app in de Switch-stroom.
Wanneer de gebruiker een goedkeuringsbesluit neemt, wordt het PDF-bestand teruggeschakeld naar Switch en naar de juiste tak van de stroom geleid.

Toolset

De volgende hulpmiddelen zijn beschikbaar voor de klant binnen de interface. Deze zijn aanpasbaar in Switch, zodat u de klant niet verwart met hulpmiddelen die hij niet begrijpt of nodig heeft.

 • Separatieweergave
 • Densitometer
 • Laagweergave
 • Documentinformatie
 • Informatie opmaken, gebaseerd op PitStop-technologie
 • Wireframe-weergave
 • Overlay met inktdeklaag
 • Sticky Note, met behulp van standaard PDF-plaknotities

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.