Enfocus Connect You

Connect YOU is een betaalbare, gemakkelijk te gebruiken, single-user oplossing waarmee iedereen hoge kwaliteit PDF’s kan maken om deze automatisch aan te kunnen leveren voor productie, inclusief printinstructies. De PDF’s worden aangemaakt volgens vooraf ingestelde normen, daarna gecontroleerd, gecorrigeerd en automatisch verzonden met een simpele muisklik. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kenmerken Connect You

Aanleveren van hoogwaardige PDF's vanuit elke toepassing.

Met hetzelfde gemak waarmee je vanuit Adobe Creative Suite een PDF creëert, maak je met Connect constant een hoge kwaliteit PDF met een enkele actie of commando. Hierdoor hoeft men geen ingewikkelde instellingen te maken om de PDF te controleren en in te stellen.

Ingebouwde Quality Control.

Met behulp van de industriestandaard voor preflighting: Enfocus PitStop engine en de bekroonde Certified PDF technologie controleert en corrigeert Enfocus Connect alle PDF-bestanden om ervoor te zorgen dat lettertypes, kleuren, afbeeldingsresolutie, paginaparameters en nog tal van andere aspecten optimaal zijn voor het drukproces.

Probleemloze jobaanlevering met één muisklik.

Zodra de bestanden verzendklaar zijn, stroomlijnt Connect de jobaanlevering. Bestanden die tijdens het PDF-aanmaakproces naar een Connector worden verstuurd of handmatig naar een Connector worden gesleept, worden automatisch gevalideerd en veilig verzonden naar een externe FTP-server, HTTP-webportaal, e-mailadres of Enfocus Switch server. Bovendien maakt Connect het mogelijk om aangepaste elektronische job tickets te maken. Zo kunnen bedrijfskritische klant- en jobgegevens automatisch worden verzameld en als XML-, TXT- of CSV-bestand worden meegestuurd met de jobbestanden.

Eenvoudig voor de onervaren gebruiker.

Flexibel voor de ervaren gebruiker. Niet zeker wat de beste instellingen zijn om een PDF van topkwaliteit te maken? Behoefte aan een eenvoudige workflow om jobs aan te leveren? Geen probleem. Connect biedt standaard een bibliotheek van vooraf gedefinieerde Connectors met instellingen voor een brede waaier aan taken en soorten jobs. Met slechts één muisklik wordt een Connector gegenereerd, die gebruiksklaar is. Desgewenst kunnen Connectors door ervaren grafische professionals worden gemaakt en daarna beschikbaar worden gesteld aan andere gebruikers. Zij kunnen de Connectors gebruiken zonder dat ze hoeven te beschikken over speciale vaardigheden of training hoeven te volgen. Connect maakt het bovendien gemakkelijk om instellingen uit andere toepassingen te importeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Acrobat of PitStop.

Hoe werkt Connect YOU?

Connect YOU stelt eindgebruikers in staat om multifunctionele cross-platform applets creëren, genaamd Connectors, die geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanmaak van een PDF van hoge kwaliteit vanuit elke toepassing, PDF-controle, aanmaak van het job ticket en geautomatiseerde bestands-/jobaanlevering via FTP, HTTP, e-mail of Enfocus Switch.

Elke connector bevat alle instellingen en informatie die nodig zijn voor elke functie, waaronder aanmeldingsgegevens voor bestandsoverdracht. De Connector verschijnt als een desktop icoon voor eenvoudige drag-and-drop toegang. Daarnaast is de Connector ook te gebruiken door deze in het afdrukmenu van een toepassing als printer te selecteren of door de optie “Export naar Certified PDF” te selecteren in het menu “Bestand” in Adobe InDesign en Illustrator.

Connect YOU creëert Connectors die alleen draaien op de computer waarvoor de licentie van de toepassing geldt. Toch heeft de gebruiker onbeperkte controle over het aantal en de configuratie van aansluitingen. De lokale set-up zorgt er voordat de maker van de connector zelf de controle behoudt.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.