Enfocus Connect All

Enfocus Connect ALL stelt print druk- en printwerk leveranciers in staat om de aanlevering van opdrachten voor externe klanten een stuk gemakkelijker te maken. Dit met een oplossing om PDF’s van hoge kwaliteit te maken en te controleren nog voordat deze de computer van de ontwerper verlaten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Voordelen Connect All

Kwaliteit volgens uw normen.

Ontwerpers maken met hulp van een connector hoge kwaliteit PDF-bestanden vanuit welke applicatie dan ook met slechts een simpele muisklik. In de Connector is de toonaangevende Enfocus PitStop technologie ingebouwd voor PDF-correctie en -preflightcontrole waardoor de kwaliteit van alle binnenkomende PDF's gegarandeerd is. Het is bovendien ook mogelijk om preflightinstellingen en Action Lists uit PitStop Pro en PitStop Server te importeren in Connect ALL.

Volledige controle.

Connect ALL geeft de dienstverlener totale controle over de te creëren PDF of de nog te verzenden opdrachten. Het stelt de serviceprovider in staat om de exacte eisen te definiëren waaraan jobs moeten voldoen voordat ze de systemen van klanten verlaten. Van de instellingen voor PDF-aanmaak tot de leveringsmethode voor elke individuele gebruiker en alle processen ertussenin. Connectoren kunnen ook direct bestanden leveren aan Enfocus Switch. Eenmaal ontvangen, kunnen bestanden ook snel en gemakkelijk worden gesorteerd, beheerd en verwerkt met Enfocus Switch dankzij de end-to-end automatisering. Met Enfocus Switch kunt u ook meegestuurde metadata verwerken.

Verbeterde klantenservice.

De concurrentie is momenteel heviger dan ooit en dienstverleners willen zich graag onderscheiden van de rest door middel van extra service naar de klant. Met Connect ALL kunnen ontwerpers bestanden leveren zonder heen en weer te hoeven mailen m.b.t. vragen over de instellingen en de levering. Dit vergemakkelijkt het proces, maakt het betrouwbaarder en biedt gemoedsrust.

Enfocus Connect maakt aangepaste toepassingen en printerdrivers waar u de instellingen bestuurt voor:

 • Taakticketing
 • PDF maken
 • Preflight
 • Bestandsaflevering

Connect verplaatst de functie van PDF Preflight stroomopwaarts waarbij iedereen, van een ontwerper tot een medewerker van een klantenservice bij een printer, de eerstelijns PDF-verificatie kan uitvoeren zonder ooit een reeds drukke prepress-operator te hoeven afleiden.

Wat Connect doet voor …

Ontwerpers
 • Maak gecertificeerde PDF's
 • Controleer uw PDF op bedrukking om tijdrovende correcties te voorkomen
 • Automatiseer de aflevering van bestanden naar elke externe server - inclusief Dropbox
 • Gebruik ingebouwde applicaties op maat van de grafische sector
Verkoop & klantenservice
 • Controleer snel bestanden op jobtickets zonder prepress te betrekken
 • Eenvoudig te gebruiken voor niet-prepress-personeel
 • Reageer sneller om kopers af te drukken met bestandsfouten
Prepress
 • Geef PDF-bestanden snel een laatste controle voordat ze worden afgedrukt
 • Verzend opdrachten rechtstreeks naar automatiseringsworkflows van Switch
 • Gebruik Connect Job-tickets om automatisering te stimuleren
 • Automatiseer veelvoorkomende PDF-fixes

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.